Mercedes Classe T Marco Polo : module camping-car

vendredi, 26 août 2022 23:52
Mercedes Classe T Marco Polo : module camping-car

Au salon du caravaning de Düsseldorf, Mercedes-Benz a présenté une Classe T avec un module Marco Polo. Comprenez, un petit aménagement pour le camping.

Renault a un concept de Kangoo électrique camper, Mercedes fait de même avec la Classe T mais avec la version prête pour la commercialisation en 2023. Il s’agira d’un pack Marco Polo pour transformer le ludospace en véhicule de loisir pour le pique-nique ou le camping. Le lit 2 personnes 2 m x 1,15 m est de série. La cuisine avec réservoir d’eau de 12 litres, réchaud et mini frigo, par contre, est en option. Cette kitchenette est complétée par une table et deux chaises pliantes.

 

En savoir plus: moniteurautomobile.be

Tags::
mercedesbenz

Éléments similaires (par tag)

Verkoopvrijgave nieuwe E-Klasse Limousine en Estate

Met de verkoopvrijgave van de Limousine en Estate begint een nieuw hoofdstuk voor de nieuwe E-Klasse. De nieuwe E-Klasse wijst de weg in de overgang van de verbrandingsmotor naar elektrische aandrijving. Tegelijkertijd maakt zijn nieuwe elektronica-architectuur een uitgebreide digitale user experience mogelijk. De eerste Limousines van de 214-serie arriveren in de herfst 2023 bij de Europese dealers.

Concept CLA Class – de elektrische toekomst van Mercedes-Benz

De Concept CLA Class, onthuld op de IAA MOBILITY 2023 in München, biedt een bijna-productierijp voorproefje van de toekomstige instapklasse van het merk Mercedes-Benz. Op de weg naar een nieuw, elektrisch en digitaal tijdperk vertegenwoordigt de Concept CLA Class de visie van de onderneming om dit belangrijke voertuigsegment naar een nieuw niveau te brengen – in lijn met zijn langetermijn-portfoliostrategie. Het exterieur is ontworpen op het nieuwe MMA-platform (Mercedes-Benz Modular Architecture) en straalt een iconisch design en dynamische prestaties uit. Het interieur richt zich op de klantervaring met uitzonderlijk comfort voor een elektrische en digitale toekomst.

Mercedes-Benz opent dit najaar de eerste eigen snellaadparken

Mercedes-Benz opent dit najaar zijn eerste eigen snellaadparken en voert daarmee zijn verregaande plannen uit om de wereldwijde laadinfrastructuur uit te breiden. De eerste Mercedes-Benz Charging Hubs worden vanaf oktober in gebruik genomen in Atlanta (VS), Chengdu (China) en Mannheim (Duitsland). Tegen het einde van 2024 wil Mercedes-Benz het wereldwijde snellaadnetwerk verder uitbreiden tot meer dan 2.000 laadstations. Het langetermijndoel is om tegen het einde van het decennium meer dan 2.000 Charging Hubs met meer dan 10.000 laadstations te creëren.