Schrijf je nu in voor de LEZ-rally van ACM Autogroep!

maandag, 08 juli 2019 18:43
Schrijf je nu in voor de LEZ-rally van ACM Autogroep!

Genieten van elektrisch rijden en samen ervaringen uitwisselen. De LEZ-rally vult dat helemaal in. De combinatie van mooie wegen, leuke locaties en een vlekkeloos georganiseerd geheel maakt het een unieke ervaring.

Die ons de eerste keer leidt naar dé hotspot in elektrisch rijden namelijk "The Place to - e -". De pop-up locatie van Audi te Antwerpen.

⚡️ Programma

Deze LEZ-rally leidt ons van Mechelen naar Antwerpen met een roadbook over ca. 100km aan mooie wegen die je helemaal laten genieten van elektrisch rijden.

ACM Autogroep, VitaeMobility en EV Belgium ontvangen je voor het ontbijt en de briefing in de Audi garage te Mechelen. In meerdere etappes ontdek je de streek tussen Mechelen en Antwerpen. Bij de tussenstops wordt er aan de inwendige mens gedacht.

Elektrisch rijden inspireert en maakt de tongen los. Op onze aankomstlocatie "The Place to - e -" kan je ontdekken wat deze pop-up te beiden heeft en kunnen we nakaarten op het dakterras bij een glas.

Alle ingrediënten voor een geslaagde dag!

Deelnemers kunnen hier inschrijven

 

www.acmautogroep.be/nl

Laatst aangepast op maandag, 08 juli 2019 18:58

Restaurants en/of Hotels met laadinfrastructuur

Hier vindt u binnenkort een selectie van restaurants en hotels die uitgerust zijn met laadinfrastructuur voor uw groene wagen!