Mazda 2: mild hybride facelift

vrijdag, 19 juli 2019 16:51
Mazda 2: mild hybride facelift

De Mazda 2 heeft een make-over gekregen. De Japanse stadswagen heeft recht op stilistische veranderingen, vernieuwde technologie en lichte hybridisatie.

De facelift van de Mazda 2 brengt het koetswerkontwerp van de stadswagen weer in lijn met de designtaal van de andere, recentere modellen uit Hiroshima. Kijk maar naar de vormgeving van de koplampen, naar het scherpere radiatorrooster of naar het vernieuwde logo. Zoals dat hoort bij een facelift, heeft Mazda de 2 ook gezegend met een grotere velgenmaat (16 inch). Voortaan kan je ook met Apple Car Play en Android Auto aan de slag, komt de stadswagen met een verwarmd stuur en wordt het veiligheidsaanbod uitgebreid met verkeerbordherkenning, met rijvakhulp en met een 360°-camera. In Japan komt de Mazda 2 nog steeds met een diesel, bij ons in Europa zal het motorenaanbod zich beperkten tot benzines met mildhybride ondersteuning. Dan hebben we het over de 1.5 Skyactiv-G met 75 en 90 pk. De krachtigste variant komt desgewenst met automaat. De facelift van de Mazda 2 wordt reeds in Japan aangeboden, de Europese update volgt pas in 2020.

 

Bron: Autogids.be

Getagged onder:
mazda

Restaurants en/of Hotels met laadinfrastructuur

Hier vindt u binnenkort een selectie van restaurants en hotels die uitgerust zijn met laadinfrastructuur voor uw groene wagen!