Hyundai neemt elektrische racewagen mee naar autosalon Frankfurt

dinsdag, 06 augustus 2019 18:45
Hyundai neemt elektrische racewagen mee naar autosalon Frankfurt

Hyundai zal op het autosalon van Frankfurt haar allereerste elektrische racewagen voorstellen. Een racewagen die zich lijkt de baseren op een productiemodel. Zien we hier naar een i30 N Electric in racevermomming?

Het Zuid-Koreaanse automerk maakt er niet al te veel woorden aan vuil maar laat wel duidelijk verstaan dat we aan de vooravond staan van een nieuwe tijdperk in de motorsport. Een tijdperk waar elektrische racewagens wel eens de norm kunnen zijn. Om dat te onderstrepen zal Hyundai op het autosalon van Frankfurt in september haar visie op die elektrische racewagen tonen.

I30 N Electric?

Natuurlijk kon het daarvoor een van de pot gerukte carrosserie ontwerpen maar uit de eerste teaservideo blijkt dat die racewagen gebaseerd zal zijn op een productiemodel. Meer nog, een hatchback. Waardoor het niet uitgesloten is dat Hyundai Motorsport een elektrische raceversie van haar i20 rallywagen of i30 N hothatch zal tonen.

Kijk en oordeel zelf met onderstaande video als bewijslast. Welke auto denken jullie dat Hyundai als basis heeft gebruikt?

 

Bron: Autofans.be

Getagged onder:
hyundai

Restaurants en/of Hotels met laadinfrastructuur

Hier vindt u binnenkort een selectie van restaurants en hotels die uitgerust zijn met laadinfrastructuur voor uw groene wagen!