Toyota C-HR: facelift met meer hybride

woensdag, 02 oktober 2019 19:08
Toyota C-HR: facelift met meer hybride

Toyota’s kleinste SUV heeft een even kleine facelift gekregen. Het design werd licht aangepast voor een moderner voorkomen en er is een nieuwe hybride aandrijflijn te vinden onder de kap.

De Toyota C-HR mag na een kleine 3 jaar dienst al naar de plastisch chirurg. Die heeft hem nieuwe koplampen en achterlichten gegeven met LED-technologie, een scherper getekende voorbumper en zwartgelakte elementen zoals de spoilerlip tussen de achterlichten. Binnenin vinden we een nieuw multimediasysteem terug met over-the-air-updates en ondersteuning voor Android Auto en Apple CarPlay, terwijl de geluidsisolatie verbeterd is voor meer rust aan boord.

Enkel hybride
Voordien had je bij de Toyota C-HR de keuze tussen de 1.2T-benzinemotor en de 1.8 hybride. Met de facelift is de C-HR echter enkel nog te krijgen met een hybride aandrijflijn: de 1.8 hybride van 122 pk en 86 g CO2/km (NEDC 2.0) of de 2.0 hybride uit de Corolla van 184 pk en 92 g CO2/km. Alle modellen krijgen een verbeterde stuurbekrachtiging, terwijl de 2.0 hybride ook geniet van een nieuwe ophanging voor meer comfort.

 

Bron: Autogids.be

Getagged onder:
toyota
Laatst aangepast op woensdag, 02 oktober 2019 19:12