Geniet in maart van de Automotive Electric Days!

maandag, 15 maart 2021 08:14
Geniet in maart van de Automotive Electric Days!

Maart staat in het teken van het elektrische aanbod aan Peugeot en Citroën wagens. Bij Automotive Group in Roeselare en Waregem staan onze experts deze maand extra paraat om je te adviseren bij de aankoop van een elektrische wagen.

Is elektrisch rijden iets nieuws voor jou? Geen zorgen! Je kan het volledige gamma aan elektrische modellen van Peugeot en Citroën bij ons testen in Roeselare of Waregem. Ontdek niet alleen de rijervaring van een elektrische wagen, maar ook alle voordelen die ermee gepaard gaan. ✅

Automotive Group is klaar om jouw wagenpark te analyseren en te evalueren waar wij jou kunnen helpen! Kom alvast langs op de Electric Days en ontdek wat wij voor jou kunnen doen. ?

De 'Beste Deals', ook bij elektrische wagens! ⚡️
Bij Automotive Group geniet je steeds van de 'Beste Deal', ook op het aanbod elektrische wagens van Peugeot en Citroën. ?

Deze maand geniet je van een GRATIS laadstation bij aankoop van een elektrische Citroën. Laad je nieuwe ë-C4 100% ëlectric, SUV C5 Aircross Hybrid of ander elektrisch model van Citroën rechtstreeks thuis op dankzij deze uitzonderlijke aanbieding. Haast je, deze aanbieding geldt maar tot eind maart! ?

Alsof dat nog niet genoeg is, schenkt Citroën nog eens een uitzonderlijke overnamepremie die kan oplopen tot € 3.000 wanneer je overschakelt naar een nieuwe, elektrische Citroën! Laat de waarde van je huidige wagen bij Automotive Group schatten en geniet zo van een extra korting. ?

Ook bij Peugeot zijn er uitzonderlijke acties! Tot en met 31 maart profiteer je bovenop de huidige condities van een ontdekkingspremie t.w.v. € 500 op het gamma elektrische wagens, zowel Full Electric als Plug-In Hybrid. De premie kan volledig besteed worden als korting op de catalogusprijs van je nieuwe Peugeot.

Ontdek ook ons aanbod occasie elektrische wagens!

Plan nu je testrit! ?
Ben je benieuwd naar de rijprestaties van een elektrische wagen? Of twijfel je nog tussen verschillende modellen? Vraag dan nu online je proefrit aan en test jouw toekomstige elektrische wagen! ?

Bij Automotive Group kan je de verschillende modellen uit het elektrische gamma van Peugeot en Citroën uitproberen. De 100% elektrische wagens, plug-in hybrides en elektrische bedrijfsvoertuigen staan klaar om door jou getest te worden. ?

Ontdek wat de elektrische toekomst jou nu bij Automotive Group te bieden heeft. Plan alvast je testrit via onderstaande knop. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via 056 60 22 18 (Waregem) of 051 20 78 01 (Roeselare). Tot snel! ?

Een testrit aanvragen?