EV-Point wordt partner van ENSTO

dinsdag, 16 maart 2021 21:45
EV-Point wordt partner van ENSTO

De samenwerking tussen de Finse elektronicareus ENSTO en EV-Point zorgt voor een totaaloplossing. Naast de verdeling en installatie van laadstations en de integratie van back office software staan eveneens het ontzorgen van bedrijven en de service aan de klant centraal.

Ensto is een begrip in Scandinavië, maar de 1400 personeelsleden zitten verdeeld over geheel Europa. De groep realiseert met fabrieken in Estland, Frankrijk, Spanje, en Rusland, met verkoopafdelingen in 20 landen en verkoop in meer dan 100 landen, een omzet van bijna 250 miljoen euro. Smart Buildings, Digital Solutions en Utility Networks zijn de drie pijlers waarop Ensto werkt. Dankzij haar jarenlange ervaring biedt dit bedrijf oplossingen op maat, en behaalde het nu reeds de ISO15118 norm met haar producten

EV-Point is een Belgische pionier inzake laadoplossingen, met ondertussen 10 jaren ervaring op de teller. Dit Wetters bedrijf heeft steeds gefocust op optimalisatie van haar diensten aan de klant, zowel inzake hardware-performantie als software-development. Met haar abonnementloze EV-Pass, waarbij de eRijder gratis gebruikt maakt van het MyEV-platform mikt EV-Point op betaalbare oplossingen om de transitie naar elektrisch rijden te faciliteren.

De gezamenlijke uitdaging in dit partnership accentueert de sterke kanten van beide bedrijven. De robuuste en toekomstbestendige kwaliteit van Ensto-producten, gecombineerd met de ervaring inzake plaatsing, beheer en support van EV-Point biedt garanties aan bedrijven die oplossingen zoeken voor op de eigen site en voor bij werknemers thuis. Het transparante back office systeem van EV-Point laat de bedrijfsleiding toe transacties te monitoren, pasjes te beheren en automatische verrekening van thuisconsumptie te bekomen.

Beide sterke partners bieden laadoplossingen voor thuis, op het werk en publieke omgeving. EV-Point heeft bovendien een eigen investeringstak die laadstations ter beschikking stelt op publiek toegankelijke plaatsen. Dankzij de ISO15118 norm is meer doorgedreven communicatie met voertuigen mogelijk, waardoor V2G energie-opslag en integratie van lokale (zonne)productie van stroom het nieuwe normaal worden. Deze samenwerking is duidelijk toekomstgericht !

Meer info over EV-point!

Laatst aangepast op dinsdag, 06 april 2021 21:02