ECO-MOBILITEIT VOLGENS PEUGEOT: DE ‘POWER OF CHOICE’-STRATEGIE

maandag, 22 maart 2021 22:24
ECO-MOBILITEIT VOLGENS PEUGEOT: DE ‘POWER OF CHOICE’-STRATEGIE

ECO-MOBILITEIT VOLGENS PEUGEOT: DE ‘POWER OF CHOICE’-STRATEGIE. Tegen 2040 wonen er bijna 5 miljard mannen en vrouwen in steden. De stedelijke ruimte ‘duurzaam’ maken is een van de grootste en belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw. Het creëren van ‘duurzame steden’ leeft bij alle stadsbewoners. Factoren zoals luchtkwaliteit, de groei van e-commerce en thuisbezorging, evenals de toename van alternatieve transportmiddelen, veranderen het gezicht, het verkeer en de manier van leven in grote stedelijke centra.

PEUGEOT past zich aan dit nieuwe scenario aan met een wereldwijde inzet voor elektrificatie en streeft naar een 100% geëlektrificeerd modellengamma tegen 2023. Dat wordt vandaag al mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe PEUGEOT e-208 en de PEUGEOT e-2008, maar ook dankzij een compleet aanbod van 100% elektrische bedrijfsvoertuigen, geschikt voor alle soorten transport- en leveringsbehoeften.

PEUGEOT biedt als leverancier van ‘360º-mobiliteit’ dankzij een aanbod van elektrische fietsen, bromfietsen en scooters en door de aanwezigheid van voertuigen in wagenparken - zoals Free2Move - ook milieuvriendelijke oplossingen om te voldoen aan de mobiliteitsbehoeften van de zogeheten ‘last mile’.

Lees de rest van dit artikel in de PDF in bijlage! 

Getagged onder:
peugeot