Jorssen viert 60 jaar met innovatieve podcasts

maandag, 03 mei 2021 19:44
Jorssen viert 60 jaar met innovatieve podcasts

De bekende Antwerpse car dealer Jorssen viert zijn 60 jarig bestaan. Dit zal dan ook centraal staan in hun Jorssen beleving. We mogen dit jaar veel straffe deals en nieuwe acties van hen verwachten. Hier horen ook de 60 Minutes of Innovation bij. Elke maand wordt een gastspreker uitgenodigd om mee over innovatieve mobiliteit te spreken.

Beluister de podcast hier! 

Gabriel Goffoy, Commercieel directeur bij BMW Group Belux, was de eerste gast van Nick Haverals, Marketing Manager bij Jorssen. “Het gehele concept rond de podcast creëert een nieuwe diepte in alles wat wij momenteel doen” vertelt Nick. Op deze manier kunnen er creatieve en spontane nieuwe frisse ideeën en concepten uitgewisseld worden. Allemaal ter ere van het 60 jarig bestaan van Jorssen.

Podcast zijn al een geruime tijd populair, dat zal waarschijnlijk de reden zijn dat Jorssen mee op de kar is gesprongen. In de eerste podcast komen we meer te weten over de toekomst van de elektrische wagens en hoe België en BMW hier mee omgaan. In de nabije toekomst staan er ook nog een aantal mooie elektrische wagens op de planning bij BMW zoals de iX en de i4.

Ook Gabriel is sterk actief in de innovatieve elektrificatie markt. Met zijn eigen bedrijf, Freesponsible, is hij al jaren bezig met het innoveren in (elektrische) mobiliteit. “Mobiliteit verenigt ons en we zijn hierin ook allemaal aan elkaar verbonden. Een wagenbestuurder is ook een fietser of voetganger. Daarom gaat goede mobiliteit iedereen aan.”

BMW zelf speelt natuurlijk ook een grote rol in alles. Er is een bepaalde verantwoordelijkheid van marktleiders, naast de overheid, om te zorgen dat iedereen goed geïnformeerd is. BMW is hier momenteel ook zeer gedreven in om iedereen te hulp te staan door de verschillende services die ze aanbieden. Je ziet ook dat de overheid een duidelijk signaal geeft om met elektrische mobiliteit een stap in de toekomst te zetten.

In de podcast haalt Nick een aantal zeer belangrijke onderwerpen aan die zich momenteel afspelen in de huidige mobiliteitsmarkt. Hoe zit het met electrificatie, de Co2 uitstoot? Waarin zitten de grootste investeringen en wat brengt dit ons op de lange termijn? Kan ik mijn wagen overal opladen? Hoe behoudt BMW zijn leiderspositie in de markt? Welke rol speelt de overheid in infrastructuur? En nog veel meer dat wordt aangeraakt.

Een interessante en leerrijke podcast waarin een alledaags topic grondig wordt besproken en waar er een antwoord komt op al jouw vragen. Zeker eens de moeite om te bekijken.

Getagged onder:
bmw