Vanaf 10 september opent BMW Sneyers zijn gloednieuw Tweedehandscentrum

dinsdag, 07 september 2021 20:45
Vanaf 10 september opent BMW Sneyers zijn gloednieuw Tweedehandscentrum

Vanaf 10 september opent BMW Sneyers zijn gloednieuw Tweedehandscentrum. Tijdens onze opendeurdagen (van 10 t.e.m. 23 september 2021) profiteert u van 4 jaar garantie. Kom in die periode langs, kies uw tweedehandswagen en geniet van deze tijdelijke actie.

De grootste keuze aan BMW Premium Selection voertuigen en uitstekende tweedehandswagens in de regio kan u vinden bij BMW Sneyers in het Tweedehandscentrum, met onze nieuwe showroom en drive-through expositie.

U mag zich verwachten aan een ruime keuze, met telkens de voordelen waarvoor BMW Premium Selection bekend staat: een gecontroleerde onderhoudshistoriek, gecertificeerde kilometerstand, volledige visuele en technische controle, gratis levenslange bijstand en zoveel meer. Onze adviseurs staan klaar om u alle informatie te verstrekken en u bij te staan in uw aankoop.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

 www.sneyers.bmw.be
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Getagged onder:
bmw

Gerelateerde items (op tag)

De helft van nieuwe BMW's is een hybride of EV

BMW België heeft in de maand augustus 2022 voor het eerst een marktaandeel van meer dan 50% bereikt voor zijn plug-in hybride en volledig elektrische modellen. Logisch, gezien de populariteit van het merk op de professionele markt.

Deze elektrische BMW heeft 4 motoren!

BMW tilt de al niet misse i4 M50 naar nog hogere echelons. Deze versie draagt één motor per wiel met als doel meer vermogen en meer dynamische controle. Tja, je bent lid van de familie of niet.

BMW wil een SUV op waterstof in 2025

Volgens een Japanse zakenkrant wil BMW eind 2025 een SUV op waterstof in massaproductie nemen. Het gaat wellicht om een X5 met een brandstofcel. Ook partner Toyota helpt een handje.