Polestar 3, 4 en 5: overzicht, lancering en prijzen nieuwe EV-modellen

woensdag, 29 september 2021 12:57
Polestar 3, 4 en 5: overzicht, lancering en prijzen nieuwe EV-modellen

Thomas Ingenlath, CEO van Polestar, gunt ons een blik onder de sluier die de toekomstige modellen van de elektrische constructeur bedekken. Wanneer komen de Polestar 3, 4 en 5 en hoeveel gaan ze ongeveer kosten?

Momenteel telt het gamma van Polestar slechts 2 modellen: de Polestar 1, een plug-inhybride GT met een beperkte oplage, en de 100% elektrische Polestar 2, de Tesla Model 3 à la Volvo. Maar er zitten nog een heleboel nieuwigheden in de pijplijn. CEO Thomas Ingenlath licht alvast een tipje van de sluier en geeft wat extra informatie over de Polestar-modellen die we mogen verwachten, inclusief indicaties over de lancering en de prijs.

 

Lees verder: autogids.be

Getagged onder:
polestar

Gerelateerde items (op tag)

Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.

Polestar doorbreekt klimaatmythes in de aanloop naar COP28

GOTHENBURG, ZWEDEN - 23 november 2023. Polestar heeft recent de Polestar Truth Bot geïntroduceerd op X, voorheen bekend als Twitter. Deze speciale bot is ontworpen om de meest gangbare onwaarheden met betrekking tot klimaatverandering in de auto-industrie te ontkrachten.

Productie van Polestar 4 gaat van start: eerste leveringen verwacht voor eind 2023

GÖTEBORG, ZWEDEN - 15 november 2023. Polestar (Nasdaq: PSNY) kondigt aan dat de productie van Polestar 4 succesvol is gestart. Klanten in China kunnen hun eerste leveringen verwachten vóór het einde van 2023. Voor alle andere Polestar-markten staat de officiële lancering gepland voor begin 2024, met verwachte leveringen aan klanten later datzelfde jaar.