Fiscaliteit & de total cost of ownership van elektrische wagens en plug-inhybrides

vrijdag, 22 oktober 2021 14:12
Fiscaliteit & de total cost of ownership van elektrische wagens en plug-inhybrides

Elektrische wagens en plug-inhybrides zijn aan een stevige opmars bezig. Nieuwe wagens, een grotere actieradius en tal van upgrades zien het levenslicht. Maar ook op het vlak van fiscaliteit en TCO (total cost of ownership) beweegt er heel wat. Bij BMW-MINI Jorssen volgen we deze nieuwe ontwikkelingen op de voet en willen we je optimaal informeren.

Een groeiend aanbod, inclusief laadoplossingen

Bij Jorssen profileren we ons met plezier als een voorloper in de elektrificatie. Met een ruim aanbod aan plug-inhybrides en elektrische wagens, heb je keuze te over. Maar ook op het vlak van laden ontzorgen we je met onze BMW Charging Card. Een oplossing waarmee je toegang hebt tot het grootste laadnetwerk in Europa en dat tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.

De rol van de overheid

We kunnen bij Jorssen uiteraard niet alleen aan de kar trekken, ook de overheid heeft een belangrijke rol te spelen. Informeren, zorgen voor laadstations en een gunstige fiscaliteit zijn daarbij belangrijke punten.

Webinar Fiscaliteit en TCO


Omdat we je zo volledig willen informeren, organiseren we op 8 november om 9 uur en 17 uur een webinar over de fiscale regels betreffende elektrische wagens en plug-inhybrides. Tijdens deze sessie duiken we ook dieper in de total cost of ownership van onze wagens, waardoor je weloverwogen knopen kunt doorhakken en je droomwagen kunt kiezen. Loesje Wiedemeijer, onze Field Account Manager gidst je door alle belangrijke regels en geeft meer duiding. Schrijf je vandaag nog in!

 

>> Ik schrijf me in voor het webinar van 9 uur

>> Ik schrijf me in voor het webinar van 17 uur