UITNODIGING ELECTRIC DAYS

dinsdag, 11 januari 2022 17:50
UITNODIGING ELECTRIC DAYS

Door het grote succes van onze vorige Electric Days, organiseren wij zowel in Roeselare als in Waregem nieuwe Electric days tijdens de maand januari!

 

Kon je er de vorige keer niet bij zijn? Dan nodigen wij u graag opnieuw uit!

Wil jij ook antwoord kennen op vragen zoals: “Wat kost elektrisch rijden voor MIJ”? Kom dan zeker langs!

We ontvangen u graag in één van onze vestigingen telkens van 14.00 u. tot 18.00 u.

Donderdag 13 januari 2022 - Waregem
Vrijdag 14 januari 2022 - Roeselare
Donderdag 20 januari - Roeselare
Vrijdag 21 januari - Waregem

Waar willen wij jou graag over informeren?

Opladen thuis of op het werk
Opladen onderweg
Berekening kosten van een voertuig met verbrandingsmotor t.o.v een electrisch voertuig
Gebruik van laadpas
Tips & tricks over elektrisch rijden
Fiscaliteit, nu en in de toekomst
Kom langs en maak kennis met de mobiliteit van de toekomst!

Testritten met volgende modellen mogelijk:
Citroën ë-C4
Citroën C5 Aircross Hybrid
Peugeot e-208
Peugeot 308 Hybrid (NEW)
Peugeot 3008 Hybrid 225
Peugeot 508 PSE 360pk
Peugeot e-Traveller

Aanwezigheid bevestigen

 

Getagged onder:
citroen peugeot
Laatst aangepast op dinsdag, 11 januari 2022 17:52

Gerelateerde items (op tag)

Automotive Group: gegarandeerd de beste deal!

De beste deal? Die garanderen wij jou nog steeds bij Automotive Group. Deze maand profiteer je nog naast superstraffe salonvoorwaarden op het gehele gamma Peugeot en Citroën ook van onze geen euro te veel garantie.

CITROËN AMI : DE ‘COUP DE COEUR’ VAN DE BELGEN SINDS ZIJN LANCERING

  • De Citroën Ami sluit het jaar 2021, zes maanden na zijn commerciële lancering, af met een groot succes in België: hij is de best verkochte quadricycle in het Koninkrijk in zijn segment tijdens het tweede semester van het jaar (en de tweede in termen van verkoop over een volledig jaar na slechts zes maanden op de markt).
  • De Citroën Ami is toegankelijk, elektrisch, ultracompact en wendbaar. Hij beantwoordt aan de nieuwe behoeften van de micromobiliteit en vervolledigt het ruime aanbod elektrische voertuigen van het merk, zowel voor privé- als voor professionele klanten.

PEUGEOT 9X8 HYBRID HYPERCAR: ULTIEM DESIGN

Veel meer dan een racewagen, is de PEUGEOT 9x8 nu al een iconisch object, een esthetische en technische revolutie, een ultiem designavontuur. Matthias Hossann, PEUGEOT Design Director, heeft hem in een brutalistische architectuur geplaatst voordat hij in 2022 de Endurance races aanvat. Dit was een kans voor de mode- en supercarfotograaf Agnieszka Doroszewicz om te spelen met het licht en de contrasten van het beton. Haar foto's zijn een metafoor voor de 24 uur van Le Mans, een mythische race waarin het licht verandert naarmate de uren verstrijken.

NEW CITROËN C5 AIRCROSS : ABSOLUUT COMFORT EN EEN MEER UITGESPROKEN EN ZAKELIJK DESIGN

  • De C5 Aircross biedt een ongeëvenaarde ervaring van sereniteit aan boord. Hij krijgt een nieuwe look en oogt nu een pak zakelijker. De C5 Aircross, een referentie op het vlak van comfort en modulariteit - en leverbaar in een oplaadbare hybride versie - werd opgefrist en wint hierbij aan maturiteit.
  • Aan de voorzijde introduceert de C5 Aircross een nieuwe designtaal waarin rondingen werden vervangen door meer gestructureerde lijnen. De voorkant heeft een nieuw, meer rechtopstaand en moderne look die de perceptie van breedte en het karakter van een imposant en veilig voertuig versterkt. 
  • De chique uitstraling van het model wordt ook geïllustreerd door een driedimensionale lichtsignatuur aan de achterzijde, nieuwe 18" diamantgeslepen velgen en een nieuwe, elegantere en meer personalisatiemogelijkheden. Binnenin versterken het nieuwe design van het 10"-touchscreen en de middenconsole het karakter van de cabine.
  • De C5 Aircross is altijd al een referentie geweest op het vlak van comfort aan boord en maakt het verschil met het Citroën Advanced Comfort®-onderstel, de nieuwe Citroën Advanced Comfort®-zetels, de ongeëvenaarde binnenruimte, de modulariteit en de rijhulptechnologieën, zoals de Highway Driver Assist, die van elke rit een serene rijervaring maakt.

e-RIFTER EN e-TRAVELLER: PEUGEOT FOCUST VOOR ZIJN PEOPLE MOVERS OP PURE ELEKTRISCHE VERSIES

PEUGEOT versnelt zijn elektrificatie en focust vanaf januari 2022 in Europa zijn People Mover-aanbod – de compacte Rifter en de middelgrote Traveller/Expert Combi – uitsluitend op puur elektrische voertuigen. Professionals, bedrijven en gezinnen profiteren van het beste van de elektrische technologie van PEUGEOT om hun klanten, partners en dierbaren in het grootste comfort te vervoeren zonder uitstoot, geen geluid, geen trillingen, geen geur en zonder schakelen.