Automotive Group: gegarandeerd de beste deal!

woensdag, 26 januari 2022 21:55
Automotive Group: gegarandeerd de beste deal!

De beste deal? Die garanderen wij jou nog steeds bij Automotive Group. Deze maand profiteer je nog naast superstraffe salonvoorwaarden op het gehele gamma Peugeot en Citroën ook van onze geen euro te veel garantie.

Geen euro te veel?

Je leest het goed. Van de totaalkorting op uw nieuwe wagen, de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden of de overname van jouw huidige wagen. Wij garanderen jou als loyale klant de meest voordelige manier van overstappen.

Boek jouw afspraak

Getagged onder:
peugeot citroen

Gerelateerde items (op tag)

Nieuwe Citroën ë-C3, Nieuw gezicht, betaalbaar en comfortabel

Citroën is maar wat trots op hun ‘kleine’ modellen, oftewel auto’s uit het B-segment. Van de Citroën C3 verkochten ze sinds 2002 wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren. Ook in België is dit één van de populairste auto’s. Tijd voor een nieuwe generatie, dachten ze bij Citroën. De vierde generatie van de C3 is dit. Citroën maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe designtaal te lanceren. Een nieuw gezicht met het nieuwe logo – dat wij voor het eerst zagen op de concept-car Olli – dat prominent vooraan en achteraan aanwezig is. Het nieuwe logo is een groot ovaal en een nieuwe interpretatie van de Citroën-‘chevrons’. Vanzelfsprekend wordt dit aangevuld met nieuwe verlichtingsclusters.

Nieuwe Peugeot e-partner, next gen small e-van

Het merk PEUGEOT is een van de eerste merken die een volledig assortiment elektrische bedrijfswagens in Europa aanbiedt en bevestigt opnieuw zijn positie in dit segment. Als aanvulling op de nieuwe PEUGEOT e-EXPERT (International VAN of The Year 2021) en PEUGEOT e-BOXER, presenteert PEUGEOT met trots de nieuwe PEUGEOT e-PARTNER. Voortbouwend op zijn commerciële succes van generatie op generatie en talloze prijzen gewonnen, waaronder de titel van International VAN of The Year in 2019, is de PEUGEOT PARTNER sinds zijn lancering in 1996 in 2.000.000 voertuigen geproduceerd en in meer dan 100 landen verkocht.

CITROËN MY AMI buggy sold out in a few hours

Poissy 21 June, Citroën's new limited edition "My Ami Buggy" went on sale online in 8 countries starting from 11 a.m. on Tuesday, 20th June. More than 20,000 visits were made to the selling site, and the 800 units of this new My Ami Buggy series intended for the online sale were snapped up in just 10 hours.

AMI, kleine vriend in de stad

Onze gewoonten veranderen. Micromobiliteit is steeds meer het hedendaagse straatbeeld in de stad. Citroën gaat permanent mee in de evolutie van het autolandschap. Belgen vallen sinds juni 2021 dan ook massaal voor de Ami, de bestverkochte quadricycle vorig jaar. De elektrische tweezitter vanaf 16 jaar heeft een aaibaar imago en een guitige, aantrekkelijke look met in de openklappende portierraampjes een leuke knipoog naar de legendarische 2CV. Een blik op de eigenschappen van de Ami maakt duidelijk waarom deze kleine stadsvlegel zo populair is: toegankelijk voor iedereen, vanaf 16 jaar met een AM-rijbewijs, betaalbaar (vanaf 7.990 €, BTW incl.), comfortabel en veilig, geen uitstoot, ecologisch en duurzaam, geen lawaai, uiterst wendbaar, slechts een halve parkeerplaats nodig, makkelijk opladen net zoals je smartphone, bijna geruisloos door de stad suizen tot 45 km/u. zonder stress…Geen wonder dat het gamma intussen steeds verder is uitgebreid.