LEVERING VAN 15 CITROËN AMI VOOR HET EKOSERVICES-NETWERK, IN SAMENWERKING MET CITROËN OMNIA-CARS MONS (BERGEN)

dinsdag, 22 februari 2022 21:11
LEVERING VAN 15 CITROËN AMI VOOR HET EKOSERVICES-NETWERK, IN SAMENWERKING MET CITROËN OMNIA-CARS MONS (BERGEN)
 • Op vrijdag 18 februari werden 15 Citroëns Ami geleverd aan de firma Ekoservices
 • Met de Citroën Ami heeft Ekoservices gekozen voor een praktische, zuinige en ecologische mobiliteitsoplossing voor zijn werknemers.
 • De Citroën Ami is toegankelijk, elektrisch, ultracompact en wendbaar. Hij beantwoordt aan de nieuwe behoeften van de micromobiliteit en vervolledigt het brede gamma elektrische voertuigen van het merk Citroën, zowel voor particulieren als voor professionals.

Het Ekoservices-netwerk, dat actief is sinds 1999, is uitgegroeid tot de belangrijkste operator die gespecialiseerd is in de levering van lokale diensten en stelt meer dan 2.000 mensen tewerk in Wallonië en Brussel. 

In het kader van een voortdurende inspanning om zijn werknemers te ondersteunen, onder meer door de ontwikkeling van modelwoningen (erkend door Forem Formation, gewijd aan de vooropleiding en de opleiding voor het beroep van huishoudhulp), was het voor de Groep van essentieel belang om in te spelen op een andere behoefte: het mobiliteitsprobleem waarmee de werknemers, die hoofdzakelijk in de stad werken, steeds weer worden geconfronteerd.

In samenwerking met de garage Citroën Omnia-Cars Mons werd een praktische, zuinige en ecologische mobiliteitsoplossing geboden door de aankoop van 15 Citröen AMI die zullen worden verdeeld en ter beschikking gesteld van de werknemers van de entiteiten Mons, Région du Centre, Jurbise en Wallonie Picarde.  Dit initiatief ligt in de lijn van de permanente wil van het Ekoservices-netwerk om zijn werknemers een aantrekkelijk en lonend arbeidspakket aan te bieden.

De Citroën Ami is één van de oplossingen in het elektrische offensief dat Citroën in 2020 lanceert. Met de Ami biedt Citroën een antwoord op de uitdagingen van de stedelijke mobiliteit, die meer dan ooit centraal staan in de bekommernissen en verwachtingen van de stadsbewoners. Ami is een individuele mobiliteitsoplossing die het mogelijk maakt om beschermd te reizen in een gesloten, 100% elektrisch voertuig dat voor iedereen toegankelijk is. 

 

De Ami-familie is ook gegroeid met de komst van de utilitaire versie, My Ami Cargo, een innovatieve economische oplossing op de markt, elektrisch, ultracompact en ontworpen om te voldoen aan de nieuwe behoeften van professionals, van de levering van kleine pakjes over korte afstanden in stedelijke gebieden tot verplaatsingen binnen het bedrijf. 

Getagged onder:
citroen

Gerelateerde items (op tag)

C5 X PLUG-IN HYBRID : HET ULTIEME COMFORT VAN DE CITROËN ADVANCED COMFORT® ACTIVE SUSPENSION

 • Op zijn Plug-In Hybrid versie biedt de C5 X een technologisch hoogstandje dat nog nooit eerder werd gezien in de automobielsector, de Citroën Advanced Comfort® Active Suspension, die de dubbele Progressive Hydraulic Stops®-ophanging, die al aanwezig is in het Citroën-gamma op de thermische modellen C4, C5 Aircross en C5 X, combineert met een elektronische sturing van de dempers.
 • De ophanging van elk wiel wordt onafhankelijk en in real time gereguleerd om te reageren op de ondervonden spanningen, wat het mogelijk maakt om het veercomfort nog verder te verhogen. De demping kan nog soepeler zijn en tegelijk een uitstekende ondersteuning van het lichaam bieden, dankzij de continue elektronische regeling van de dempers.
 • Met de Citroën Advanced Comfort® Active Suspension heeft Citroën opnieuw een stap vooruit gezet in zijn programma Citroën Advanced Comfort® en biedt het met de C5 X Plug-In Hybrid een comfortniveau dat ongeëvenaard is in zijn categorie, om in alle gemoedsrust te reizen.
 • Video : https://youtu.be/F6PNMSxltE8

De Plug-In Hybrid versie van de C5 X biedt 's werelds eerste actieve Citroën Advanced Comfort®-ophanging, die Progressive Hydraulic Stops® combineert met actieve ophangingsregeling. Het voertuig past de ophanging van elk wiel aan door het zachter of strakker te zetten afhankelijk van de omstandigheden.

CITROËN AMI : EEN SUCCES ZONDER GRENZEN

 • Het succes van de Citroën Ami gaat verder dan de landsgrenzen. Hij wordt al verkocht in negen Europese landen en is sinds juni beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Turkije voor zowel zakelijke als particuliere klanten. 
 • Compact en praktisch, bruikbaar zowel in de stad als op het platteland, particuliere klanten zijn goed voor 84% van de bestellingen. In sommige landen is de mix echter omgekeerd ten gunste van het bedrijfsleven, zoals op de Marokkaanse en de Turkse markt. 
 • Portugal heeft het perfecte evenwicht gevonden tussen particuliere en zakelijke klanten, die de bestellingen gelijk verdelen. 
 • Met al meer dan 23.000 bestellingen illustreert dit succesverhaal hoe Citroën erin geslaagd is om tegemoet te komen aan de nieuwe verwachtingen van de maatschappij op het gebied van micro-mobiliteit voor alle soorten klanten en behoeften.