HIJ IS ER: ‘s Werelds eerste 100% elektrische break vanaf nu beschikbaar bij Di Nitto Dilsen

woensdag, 20 april 2022 12:14
HIJ IS ER: ‘s Werelds eerste 100% elektrische break vanaf nu beschikbaar bij Di Nitto Dilsen

MG Brandstore Di Nitto Dilsen verwelkomt vandaag een nieuw model: de MG5. De eerste elektrische stationwagen ter wereld vond haar weg naar Dilsen. Hou hem trouwens goed in het achterhoofd, want met een WLTP actieradius tot 400km en een kofferinhoud van minimaal 479 liter is het misschien wel de meest bruikbare EV op de markt!

Het gaat snel bij MG. In 2019 kwam het merk terug op de markt in Europa met de ZS EV, een middelgrote elektrische SUV, maar vanaf 2021 kwam er pas écht schot in de zaak. Dat jaar werd de Plug-In Hybride SUV EHS gelanceerd en de grote elektrische SUV Marvel R. Ook de ZS EV kreeg een opfrisbeurt.

2022 belooft al even spannend te worden. Want naast de lancering van een ID.3 concurrent later dit jaar lanceert MG dus nu de MG5. Vanaf €33.985 BTWi rij je met deze prachtig gelijnde elektrische break, die voorzien is van alle luxe: Carplay, Keyless Go, achteruitrijcamera, adaptive Cruise Controle, LED koplampen. Allemaal standaard! 

Bij Di Nitto Dilsen zijn ze alvast in hun nopjes: “Met de MG5 kunnen we een heel breed scala van klanten bedienen. Niet enkel particulieren zullen hun weg vinden naar onze showroom, we krijgen ook heel wat aanvragen van bedrijven binnen voor de MG5” zegt zaakvoerder Annamaria Di Nitto. Wij van Ecomobiel begrijpen dat zeer goed, want een break heeft meestal een laag verbruik en dat zorgt ervoor dat de ‘Total Cost of Ownership’ binnen de perken blijft.

Is deze MG5 trouwens niet de wagen die je zoekt? Ga dan toch maar eens langs bij Di Nitto Dilsen. Naast MG verdelen ze ook Hyundai, Nissan, SsangYong en Maxus. Merken die allemaal heel wat interessante ecomobielen in hun gamma hebben. 

Getagged onder:
mg
Laatst aangepast op woensdag, 27 april 2022 09:36

Gerelateerde items (op tag)

Test MG4 - a shape of things to come…

Voor deze nieuwe telg in het C segment streken we neer in het landelijke maar soms ook drukke Melsbroek. Een druilerige dag vol mist en motregen. De ‘dame in oranje’ of ‘Fizzy Orange’ in haar lanceringskleur lonkte ons al van ver. Er is evenwel keuze uit 7 kleuren. Een compacte hatchback uit het zuiverste hout gesneden. Eigenzinnig zoals dat heet.