LEVERING VAN 50 CITROËN AMI VOOR ADS CARSOFT, IN SAMENWERKING MET GARAGE CITROPOL UIT LUIK

zondag, 24 april 2022 00:34
LEVERING VAN 50 CITROËN AMI VOOR ADS CARSOFT, IN SAMENWERKING MET GARAGE CITROPOL UIT LUIK
 • Op woensdag 13 april vond de levering plaats van 50 Citroën Ami voor de firma ADS-CARSOFT
 • Met de Citroën Ami heeft ADS CARSOFT gekozen voor een praktische, zuinige en ecologische mobiliteitsoplossing. De Citroën Ami zal worden gebruikt voor CAR SHARING in hun verschillende vestigingen en steden.
 • De Citroën Ami is toegankelijk, elektrisch, ultracompact en wendbaar. Hij beantwoordt aan de nieuwe behoeften van de micromobiliteit en vervolledigt het ruime aanbod van elektrische voertuigen van het merk Citroën, zowel voor particulieren als voor professionals.

Op 13 april heeft de heer Geert Dirickx van ADS-CARSOFT uit Waremme bij de Citropol-dealer in Luik 50 Citroën AMI 100% electric in ontvangst genomen, die voor de gelegenheid in de showroom waren samengebracht. Deze voertuigen zullen worden verhuurd volgens een car-sharing systeem.

In samenwerking met Citropol in Luik werd een praktische, zuinige en ecologische mobiliteitsoplossing geboden door de aankoop van 50 Citroën AMI's die zullen worden gebruikt voor autodelen in hun verschillende vestigingen en steden.

 

De Citropol garage in Luik is verheugd om bij te dragen aan de ontwikkeling van ADS-CARSOFT door hun service en expertise inzake mobieliteit.

De Citroën Ami is één van de oplossingen van het elektrische offensief dat Citroën sinds 2020 lanceert. Met Ami biedt Citroën een antwoord op de uitdagingen van de stedelijke mobiliteit, die meer dan ooit centraal staan in de bekommernissen en verwachtingen van de stadsbewoners. Ami is een individuele mobiliteitsoplossing die het mogelijk maakt om beschermd te reizen in een gesloten, 100% elektrisch voertuig dat voor iedereen toegankelijk is. 

 

De Ami-familie is ook gegroeid met de komst van de nutsversie, My Ami Cargo, een innovatieve economische oplossing op de markt, elektrisch, ultracompact en ontworpen om te voldoen aan de nieuwe behoeften van professionals, van de levering van kleine pakjes over korte afstanden in stedelijke gebieden tot verplaatsingen binnen het bedrijf.    

Getagged onder:
citroen

Gerelateerde items (op tag)

C5 X PLUG-IN HYBRID : HET ULTIEME COMFORT VAN DE CITROËN ADVANCED COMFORT® ACTIVE SUSPENSION

 • Op zijn Plug-In Hybrid versie biedt de C5 X een technologisch hoogstandje dat nog nooit eerder werd gezien in de automobielsector, de Citroën Advanced Comfort® Active Suspension, die de dubbele Progressive Hydraulic Stops®-ophanging, die al aanwezig is in het Citroën-gamma op de thermische modellen C4, C5 Aircross en C5 X, combineert met een elektronische sturing van de dempers.
 • De ophanging van elk wiel wordt onafhankelijk en in real time gereguleerd om te reageren op de ondervonden spanningen, wat het mogelijk maakt om het veercomfort nog verder te verhogen. De demping kan nog soepeler zijn en tegelijk een uitstekende ondersteuning van het lichaam bieden, dankzij de continue elektronische regeling van de dempers.
 • Met de Citroën Advanced Comfort® Active Suspension heeft Citroën opnieuw een stap vooruit gezet in zijn programma Citroën Advanced Comfort® en biedt het met de C5 X Plug-In Hybrid een comfortniveau dat ongeëvenaard is in zijn categorie, om in alle gemoedsrust te reizen.
 • Video : https://youtu.be/F6PNMSxltE8

De Plug-In Hybrid versie van de C5 X biedt 's werelds eerste actieve Citroën Advanced Comfort®-ophanging, die Progressive Hydraulic Stops® combineert met actieve ophangingsregeling. Het voertuig past de ophanging van elk wiel aan door het zachter of strakker te zetten afhankelijk van de omstandigheden.

CITROËN AMI : EEN SUCCES ZONDER GRENZEN

 • Het succes van de Citroën Ami gaat verder dan de landsgrenzen. Hij wordt al verkocht in negen Europese landen en is sinds juni beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en Turkije voor zowel zakelijke als particuliere klanten. 
 • Compact en praktisch, bruikbaar zowel in de stad als op het platteland, particuliere klanten zijn goed voor 84% van de bestellingen. In sommige landen is de mix echter omgekeerd ten gunste van het bedrijfsleven, zoals op de Marokkaanse en de Turkse markt. 
 • Portugal heeft het perfecte evenwicht gevonden tussen particuliere en zakelijke klanten, die de bestellingen gelijk verdelen. 
 • Met al meer dan 23.000 bestellingen illustreert dit succesverhaal hoe Citroën erin geslaagd is om tegemoet te komen aan de nieuwe verwachtingen van de maatschappij op het gebied van micro-mobiliteit voor alle soorten klanten en behoeften.