All New NISSAN ARIYA: nu te bestellen bij Di Nitto Dilsen

maandag, 02 mei 2022 20:44
All New NISSAN ARIYA: nu te bestellen bij Di Nitto Dilsen

Reserveer nu bij Di Nitto Dilsen en rij als eerste met de ARIYA.

Wilt u dit jaar nog rijden met deze topper? Dat kan! Bestelt u vandaag uw ARIYA, dan kan u in oktober al trotse eigenaar zijn van één van de uniekste EV's op de markt. Bent u geïnteresseerd? Boek dan nu een afspraak met één van onze mobiliteitsadviseurs en zij maken graag een offerte op maat van uw wensen.

LEAF + QASHQAI + GT-R = ARIYA

NISSAN staat bekend als merk dat toptechnologie bereikbaar maakt voor het grote publiek. Kijk maar naar de LEAF, die in 2010 de eerste betaalbare én bruikbare EV op de markt was. De GT-R is nog zo een voorbeeld: de in 2008 gelanceerde supercar sprintte destijds quasi even snel als een Bugatti Veyron (die 10x zo veel kost) en laat vandaag nog steeds menig duurdere concurrent achter zich. 

Om over het succes van de QASHQAI maar te zwijgen! De eerste SUV die de voordelen van een lage wagen kon verzoenen met de looks van een 4X4: een laag verbruik, een gemakkelijke instap en de stoere looks van een terreinwagen, het bleek een combinatie waar de wereld op zat te wachten. 

Al die knowhow heeft NISSAN nu gecombineerd in de ARIYA. Het resultaat? Een uiterst chique gestyleerde coupé SUV met een zeer efficiënte elektrische aandrijflijn en een uitmuntend weggedrag.

Bezoek de NISSAN ARIYA in de online showroom

Wil je de ARIYA in geuren en kleuren ontdekken? Binnenkort kan dat bij Di Nitto Dilsen. Kan je niet wachten, neem dan zeker eens een kijkje in hun online showroom! Je kan er rond de ARIYA wandelen, het interieur bewonderen en bovendien krijg je er heel wat uitleg over de nieuwste technologische hoogstandjes die de ARIYA rijk is.

LINK: https://youreka-virtualtours.be/tours/nissan_vs/?startNode=node25&lang=nl&hideIntro=1

Is deze ARIYA trouwens niet de wagen die je zoekt? Ga dan toch maar eens langs bij Di Nitto Dilsen. Naast NISSAN verdelen ze ook Hyundai, MG, SsangYong en Maxus. Merken die allemaal heel wat interessante eco-mobielen in hun gamma hebben.

Getagged onder:
nissan

Gerelateerde items (op tag)

Scherper design en verbeterd infotainment voor nieuwe Nissan Qashqai

Aartselaar – In het zeer concurrerende crossover-speelveld, waarop de originele Nissan Qashqai de aftrap deed, staat niets lang stil. Sinds de introductie van de derde generatie Qashqai, ruim drie jaar geleden, zijn er meer dan 350.000 exemplaren in Europa verkocht. De Qashqai zet nog steeds de maatstaf. Om toonaangevend te blijven heeft Nissan diverse esthetische aanpassingen doorgevoerd, evenals interessante updates op het gebied van (rij)technologieën.

Vernieuwde Nissan Juke vanaf juni in de showroom, prijzen nu al bekend

Aartselaar – De Nissan Juke is vernieuwd. Interieurwijzigingen zorgen voor nog meer zitcomfort, extra rijassistentietechnologieën zorgen voor meer controle en er zijn nog meer mogelijkheden voor personalisatie. Onder meer de geliefde gele carrosseriekleur keert terug. Er is nog meer goed nieuws: de prijzen blijven ondanks alles ongewijzigd, wat betekent dat de vernieuwde Nissan Juke leverbaar is vanaf € 26.500. De eigenzinnige crossover staat vanaf juni in de showroom bij de Nissan concessiehouders.

Nissans bedrijfsplan The Arc: groei stimuleren, AMIEO-regio elektrificeren

Aartselaar – Nissan vergroot zijn inzet op het gebied van elektrificatie en groei in de markten van de AMIEO-regio – Afrika, Midden-Oosten, India, Europa en Oceanië. Dat doet het op basis van zijn nieuwe wereldwijde bedrijfsplan, The Arc, om meer waarde te genereren en zijn concurrentiepositie te versterken.