Polestar 3: specificaties en prijzen zijn bekend

vrijdag, 29 juli 2022 19:39
Polestar 3: specificaties en prijzen zijn bekend

Polestar heeft technische informatie en prijzen gelekt voor zijn aanstaande topmodel, de SUV Polestar 3, die afhankelijk van de versie meer dan 500 pk of 600 km rijbereik zal bieden.

Onze collega's van AutoWeek hebben de specificaties en prijzen kunnen achterhalen van de Polestar 3, die in oktober 2022 officieel onthuld zal worden. Hoewel we al een foto hadden van de Chinees-Zweedse fabrikant, wisten we nog niets over de afmetingen, prestaties of prijs van de nakende elektrische SUV. Deze laatste zal het formaat van de Volvo XC90 hebben en zal twee varianten krijgen, met een vermogen van 519 pk voor de krachtigste en een rijbereik van 610 km voor de minst krachtige, dit alles voor een startprijs in de buurt van 90.000 euro.

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
polestar

Gerelateerde items (op tag)

Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.