Tesla maakt van snelladen een relaxbeleving

donderdag, 04 augustus 2022 18:41
Tesla maakt van snelladen een relaxbeleving

In Endsee, Duitsland, is de eerste Qubes Supercharger geopend. Tesla plant deze kubusvormige lounges steeds vaker aan te bieden naast hun Superchargers in Europa.

Lodges om uit te rusten, naar het toilet te gaan, te eten of te werken - dat is het principe achter de Qubes-modules voor Tesla's laadinfrastructuur. De eerste Qubes Supercharger werd geïnstalleerd in Endsee in Beieren (Duitsland).

Het idee ontsproot aan de jonge Duitse ondernemer Gerold Wolfarth en Marc Arnold tijdens een nachtelijke laadsessie. Ze bleven niet bij de pakken zitten en richtten na al snel bk World op om hun plannen in vaste vorm te gieten.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
tesla

Gerelateerde items (op tag)

Elon Musk wordt een last voor Tesla

De fratsen van Elon Musk beginnen het imago van Tesla te schaden. Hangt het overleven van de Amerikaanse constructeur van elektrische auto's af van het vertrek van zijn baas?

Eindelijk! Tesla lanceert Plaid in Europa

De Tesla Model S en Model X Plaid arriveren in Europa. Deze elektrische topmodellen halen 1.020 pk uit drie motoren en kunnen bogen op de nieuwste technologie van de S en X, waaronder ook het befaamde Yoke-stuurwiel.

Covid houdt Chinese Tesla-fabriek gesloten

De geplande heropening van de Tesla-febriek in Shanghai op maandag 4 april 2022 gaat niet door. Een piek in de Covid-besmettingen noopte de lokale autoriteiten tot het instellen van een lockdown.