BMW i4: instapversie eDrive35 op komst

vrijdag, 05 augustus 2022 23:44
BMW i4: instapversie eDrive35 op komst

Met zijn elektrische vierdeurscoupé wil BMW de concurrentie aangaan met de Tesla Model 3. Het probleem is dat de i4 aanzienlijk duurder is dan zijn Amerikaanse rivaal. De oplossing? Een eDrive35 als instapversie natuurlijk!

De Tesla Model 3 is een bestseller omwille van zijn zeer overtuigende prestaties, maar ook omwille van zijn interessante prijs... al is dat door recente stijgingen al wat minder het geval. Hoewel de nieuwe BMW i4 qua prestaties overtuigt in vergelijking met de Amerikaanse referentie, wordt zijn commerciële succes vertraagd door zijn exorbitante prijzen. BMW heeft daarom gereageerd door de i4 eDrive35 op de markt te brengen, die redelijker is qua vermogen, accucapaciteit en dus ook qua prijs.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
bmw

Gerelateerde items (op tag)

BMW Neue Klasse: ook op waterstof?

BMW overweegt de mogelijkheid om zijn nieuwe Neue Klasse-platform ook uit te rusten met een brandstofcel op waterstof, en dus niet op batterijen alleen.

BMW wil minder afhankelijk worden van aardgas

De BMW-groep overweegt investeringen in alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie, waterstof of geothermische energie om zijn afhankelijkheid van Russisch aardgas te verminderen...