Het merk Jeep® is aanwezig in volledig elektrische modus op de mondial de l'automobile van parijs 2022

woensdag, 12 oktober 2022 17:10
Het merk Jeep® is aanwezig in volledig elektrische modus op de mondial de l'automobile van parijs 2022
  • Jeep® Avenger, de allereerste batterij-elektrische auto (BEV) van het merk, zal aan de pers en het publiek worden voorgesteld.
  • De nieuwste stand van het merk Jeep op de show zal de volledig elektrische Jeep Avenger-modellen tonen.
  • Klanten kunnen de Jeep Avenger reserveren onmiddellijk na de persconferentie.

Het merk Jeep® zal 100 procent geëlektrificeerd aanwezig zijn op de Mondial de l'Automobile van Parijs 2022, met een stand die volledig gewijd is aan de introductie van de gloednieuwe, volledig elektrische Jeep Avenger, de allereerste BEV van het merk. 

De stand zal een energieke, levendige en visueel dynamische uitstraling hebben, met een rotspartij, om het juiste podium te bieden voor de onthulling van de Jeep Avenger aan de media en het publiek.  De volledig elektrische Jeep Avenger zal de capaciteiten van het merk Jeep bieden, toegesneden op de Europese markt, met een elektrische actieradius van 400 kilometer, gecombineerd met een modern, technologisch geavanceerd interieur met veel ruimte voor zowel  passagiers als lading.

De nieuwe Avenger wordt op 17 oktober om 14u00 CET onthuld tijdens een persconferentie onder leiding van Christian Meunier, CEO van het merk Jeep. Klanten kunnen direct na de persconferentie een lanceringseditie (1st Edition) van de nieuwe Jeep Avenger reserveren.

"De nieuwe Jeep Avenger is de speerpunt van de introductie van een portfolio van volledig nieuwe Jeep BEV's in Europa," aldus Christian Meunier, CEO van het merk Jeep.  "Hij biedt de capaciteiten van het merk Jeep op maat van de markt en bij zijn introductie op de Mondial de l'Automobile van Parijs zullen we laten zien waarom hij een uitstekend volledig elektrisch alternatief is van het merk Jeep voor de huidige spelers in het segment.  De Jeep Avenger is een belangrijke stap voor onze groeiplannen in belangrijke Europese markten en op weg om het toonaangevende zero-emissie SUV-merk ter wereld te worden."

De Jeep Avenger voegt zich bij een reeds volledig geëlektrificeerde Europese line-up die 4xe-versies van de Jeep Wrangler, Compass en Renegade omvat.  Begin volgend jaar zal ook de 4xe-versie van de gloednieuwe Jeep Grand Cherokee worden gelanceerd.  In landen als Duitsland en Frankrijk biedt het merk Jeep uitsluitend geëlektrificeerde SUV's aan en tegen het einde van het jaar zullen bijna alle grote markten op het Europese vasteland uitsluitend geëlektrificeerde SUV's aanbieden.

Het volledig elektrische Jeep-plan, dat in september werd bekendgemaakt, bouwt voort op dit 4xe-momentum en bestaat uit de uitbouw van een gamma van volledig elektrische voertuigen voor Europa.  Het merk zal tegen 2025 vier emissievrije voertuigen in Europa introduceren, met producten in belangrijke volumesegmenten, waaronder de Jeep Recon en Wagoneer "S", twee volledig nieuwe, volledig elektrische voertuigen die zullen concurreren in het wereldwijde middelgrote SUV-segment.  

Met dit productoffensief zullen alle Jeep-voertuigen die in de regio worden verkocht tegen 2030 100 procent elektrisch zijn.

Media en klanten kunnen de persconferentie van het merk Jeep op de 2022 Mondial de l'Automobile van Parijs volgen op : https://youtu.be/pBTLajp-1pQ

 

Het Merk Jeep

Met meer dan 80 jaar legendarisch erfgoed is Jeep het authentieke SUV-merk dat vermogen, vakmanschap en veelzijdigheid biedt aan mensen die buitengewone reizen willen maken. Het merk Jeep nodigt uit om ten volle van het leven te genieten door een breed gamma voertuigen aan te bieden die eigenaars een gevoel van veiligheid en zekerheid blijven geven om elke reis met vertrouwen aan te vatten. Het Jeep-gamma in Europa omvat de Renegade, Compass, Wrangler 4xe, Gladiator en Grand Cherokee 4xe.

Jeep Wave, een vooraanstaand loyaliteits- en klantenserviceprogramma dat beschikbaar is voor het ganse Jeep gamma, zit vol met exclusieve voordelen en privileges om Jeep merkeigenaren 24 uur per dag, zeven dagen per week de beste aandacht en toegewijde ondersteuning te bieden. De off-road capaciteiten van het legendarische merk Jeep worden versterkt door een wereldwijd elektrificatie-initiatief dat de 4xe omvormt tot een nieuwe 4x4, als onderdeel van de visie van het merk om tot emissievrije vrijheid te komen. Alle voertuigen van het merk Jeep zullen tegen 2025 een geëlektrificeerde variant aanbieden.

Getagged onder:
jeep

Gerelateerde items (op tag)

Eerste test: Jeep Avenger, Lichtgewicht EV

Jeep lanceert zijn eerste elektrisch model. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. In januari kaapten ze meteen de titel “auto van het jaar 2023” weg, voor de neus van de blitse VW ID.BUZZ en de Nissan Ariya. Hoe goed die auto van het jaar is, konden wij uittesten in het zonnige zuiden, in Malaga.

Eerste test: Jeep Avenger, Lichtgewicht EV

Jeep lanceert zijn eerste elektrisch model. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. In januari kaapten ze meteen de titel “auto van het jaar 2023” weg, voor de neus van de blitse VW ID.BUZZ en de Nissan Ariya. Hoe goed die auto van het jaar is, konden wij uittesten in het zonnige zuiden, in Malaga.

Jeep op de Brussels Motor Show 2023

  • Nieuwe Jeep Avenger : 100% elektrisch, 100% Jeep
  • Jeep Avenger 4x4 Concept : De ultieme uitdrukking van Jeeps legendarische capaciteiten, versterkt door elektrificatie
  • Nieuwe Grand Cherokee 4xe : het beste van twee werelden
  • Compass en Renegade e-Hybrid : 15% minder brandstofverbruik