Polestar 7 wordt binnen 5 jaar in Europa geproduceerd

zaterdag, 26 november 2022 20:18
Polestar 7 wordt binnen 5 jaar in Europa geproduceerd

Volgens Thomas Ingenlath, CEO van Polestar, zou de constructeur een eerste in Europa geproduceerde model hebben binnen de 5 jaar. Dat zou de Polestar 7 zijn, die misschien in Gent geproduceerd zal worden.

Polestar zet zijn uitbreidingsstrategie voort door ongeveer één model per jaar aan zijn gamma toe te voegen. Na de in 2022 gelanceerde Polestar 3, de Polestar 4 (2023) en de Polestar 5 (2024) zou het merk nog twee modellen moeten lanceren: de Polestar 6, een elektrische roadster afgeleid van het Polestar O2-concept, en de Polestar 7, waarvan we niet weten in welk segment die zal vallen. Thomas Ingenlath heeft echter al verklaard dat het de eerste Polestar moet zijn die in Europa wordt geproduceerd. Ter herinnering: de Polestar 2 en 3 worden geproduceerd in de Amerikaanse en/of Chinese fabrieken van de twee belangrijkste aandeelhouders van de fabrikant, Volvo en Geely.

 

Lees verder op: autogids.be

Getagged onder:
polestar

Gerelateerde items (op tag)

Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.