Januari bij BMW Van den Broeck

woensdag, 18 januari 2023 11:05
Januari bij BMW Van den Broeck

Januari is bij BMW Van den Broeck niet enkel interessant om te genieten van saloncondities, maar ook om de hand te kunnen leggen op snel leverbare stockwagens, wat in deze tijden geen evidentie is gezien de productiecapaciteiten in de sector in het algemeen. Een breed gamma aan zowel plug-in hybrides als volledig elektrische wagens kan u vinden bij BMW Van den Broeck in Dilbeek. Wacht niet langer en neem contact met de ervaren adviseurs, zij zullen op vlak van product en fiscaliteit u het beste wegwijs kunnen maken in een toch wel op zijn minst uitgedrukt, veranderend autolandschap.

Voor meer informatie, volg de online afspraaklink https://vandenbroeck.appoint.be/nl/ of bel 02/466.20.88

Getagged onder:
bmw
Laatst aangepast op woensdag, 18 januari 2023 11:22

Gerelateerde items (op tag)

De helft van nieuwe BMW's is een hybride of EV

BMW België heeft in de maand augustus 2022 voor het eerst een marktaandeel van meer dan 50% bereikt voor zijn plug-in hybride en volledig elektrische modellen. Logisch, gezien de populariteit van het merk op de professionele markt.

Deze elektrische BMW heeft 4 motoren!

BMW tilt de al niet misse i4 M50 naar nog hogere echelons. Deze versie draagt één motor per wiel met als doel meer vermogen en meer dynamische controle. Tja, je bent lid van de familie of niet.