Ontmoet de EV Polestar 3

maandag, 23 januari 2023 14:37
Ontmoet de EV Polestar 3

Polestar stelt officieel de nieuwe EV Polestar 3 voor. Deze 5-zits is het eerste Polestar-voertuig dat in Amerika gemaakt is, alsook de eerste SUV van het bedrijf. “De Polestar 3 is een krachtige elektrische SUV die de zintuigen prikkelt met een uitgesproken Scandinavisch design en uitstekende rijdynamiek”, zegt Polestar CEO Thomas Ingenlath. De SUV heeft een vermogen van 380 kW en 910 Nm. Het stevige, brede postuur en de aandacht voor aerodynamica maken van deze wagen een echte SUV. Zowel de motorkap als de achterspoiler bevatten een aerodynamische vleugel om de rijervaring te optimaliseren. Verder geven de dual-blade koplampen deze wagen een herkenbare uitstraling. Binnenin creëren de interieurmaterialen met duurzame eigenschappen een luxegevoel. Het ontbreekt deze wagen ook niet aan technologische snufjes. Dit is de eerste auto van Polestar met gecentraliseerde aansturing via de Nvidia Drive core computer, gebaseerd op software van Volvo Cars. Deze aansturing voorziet hoogwaardige veiligheidsfuncties voor de bestuurder. Ook entertainment wordt voorzien met het Snapdragon Cockpit Platform. Via dit platform geniet je van HD-schermen en eersteklas surround geluid.

Getagged onder:
polestar
Laatst aangepast op maandag, 23 januari 2023 14:38

Gerelateerde items (op tag)

Polestar Gallery sluit af met Dylan Martinez

ANTWERPEN, BELGIË – 1 december, 2023 – Polestar, de Zweedse fabrikant van premium elektrische voertuigen, introduceert Polestar Gallery: een initiatief waarbij lokale ontwerpers hun oeuvre tentoonstellen in verschillende Polestar Spaces in België.

Rijden met een elektrische wagen in koud weer: een handleiding

Onze wagens zijn ontworpen in Zweden en getest onder de zwaarste winterse omstandigheden. We zijn dus vertrouwd met sneeuw en ijs. In dit artikel geven we je tips over hoe je de actieradius en prestaties van je Polestar tijdens de wintermaanden kunt maximaliseren.

Polestar doorbreekt klimaatmythes in de aanloop naar COP28

GOTHENBURG, ZWEDEN - 23 november 2023. Polestar heeft recent de Polestar Truth Bot geïntroduceerd op X, voorheen bekend als Twitter. Deze speciale bot is ontworpen om de meest gangbare onwaarheden met betrekking tot klimaatverandering in de auto-industrie te ontkrachten.