Team Novoto heeft de 2022 Kia Platinum Prestige Award gewonnen!

donderdag, 26 januari 2023 08:00
Team Novoto heeft de 2022 Kia Platinum Prestige Award gewonnen!

Al die trotse gezichten! Team Novoto heeft de 2022 Kia Platinum Prestige Award gewonnen! Deze werd uitgereikt voor de beste Belgische Kia-verdeler van het jaar. Ze waren vooral onder de indruk van onze aanpak op vlak van verkoop en klantentevredenheid. Bedankt aan al onze klanten voor de steun en het vertrouwen! Om steeds weer voor Novoto te kiezen!

Voor meer informatie, surf naar Novoto!

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op donderdag, 26 januari 2023 08:09

Gerelateerde items (op tag)

Kia EV6 GT daagt vier gamers uit om ‘tilt-proof’ te blijven tijdens opwindende stuntritten

In de nieuwste video om het partnerschap van Kia Europe met het European League of Legends Championship (LEC) EMEA in de kijker te zetten, ervaren vier gamers de uiterst performante Kia EV6 GT om te zien of ze 'tilt-proof' zijn. In gamingterminologie betekent ‘to tilt’ zo veel als 'je cool verliezen' en verwijst 'tilt-proof’ naar het vermogen om kalm te blijven wanneer de dingen niet gaan zoals je dat zou willen. 

Kia-partner The Ocean Cleanup recupereert recordhoeveelheid van 55 ton plastic uit de zee

Kia is vastbesloten om gerecycleerd plastic dat onlangs werd gerecupereerd uit de Stille Oceaan te gebruiken in zijn nieuwe EV-modellen. De recordhoeveelheid plastic – 55 ton – die Kia’s wereldwijde partner The Ocean Cleanup heeft opgehaald, vormt de volgende fase in een wereldwijd zevenjarig partnerschap dat in april 2022 werd afgesloten in het kader van Kia’s transformatie naar een toonaangevende aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen.

All-electric Kia EV5 Eclipses Compact SUV Standards for Design and Comfort

Kia today presented its all-electric compact SUV, the Kia EV5, at the Chengdu Motor Show in China. The Kia EV5 brings a new era of electric mobility to the compact SUV sector to meet the needs of millennial families.

The EV5 seamlessly blends transformative design, exceptional versatility and outstanding comfort to deliver a harmoniously balanced vehicle. Every attribute of the EV5 has been designed and engineered to provide the flexibility required by modern families and enhance their enjoyment on every journey.

Kia EV6: Suggestieve lijnen, fast charging en V2L-functies

De Kia EV6 raakt een gevoelige snaar, met zijn suggestieve lijnen, maar ook door zijn intrinsieke kwaliteiten, met name zijn architectuur van 800 volt, waardoor hij zeer snel kan opladen aan een DC-snellaadstation, tot 240 kW.
In optimale omstandigheden kan de EV6 in nauwelijks 18 minuten van 10 tot 80 procent worden opgeladen dankzij de ultrasnelle 800V-technologie.