Nissan Ariya ziet er plots stoer uit op 39-duimbanden

vrijdag, 03 februari 2023 17:26
Nissan Ariya ziet er plots stoer uit op 39-duimbanden

Een Brits koppel vertrekt in maart op een expeditie waarbij ze van de noord- naar de zuidpool gaan rijden, een trip van meer dan 27.000 kilometer. Dat zullen ze doen in een elektrische Nissan die voor de gelegenheid wat hoger op zijn poten is gezet.

Er zijn wellicht mensen die zich bij het begin van het jaar hebben voorgenomen om in 2023 wat meer aan sport te doen, gezonder te eten of vaker af te spreken met vrienden, maar de Britse Chris en Julie Ramsey heeft heel andere vooruitzichten. Het koppel zal namelijk in maart vertrekken voor een expeditie van de noord- naar de zuidpool, die toepasselijk Pole to Pole werd gedoopt.

pole to pole vehicle reveal 6

Lees de rest van dit artikel op Autogids.be!

Getagged onder:
nissan

Gerelateerde items (op tag)

Nissan wil in 2024 volop elektrificeren

Nissan, pionier op het gebied van emissievrije mobiliteit met de LEAF, zal vanaf nu focussen op 100 procent elektrische mobiliteit in Europa. Dat staat in de toekomstplannen van de autofabrikant. Er wordt ook 3 miljard pond in de Nissan-fabrieken in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd.

Elektrische Pole to Pole-expeditie passeert de evenaar

Chris en Julie Ramsey zijn de evenaar gepasseerd tijdens hun unieke expeditie. Zij zijn de eerste ter wereld die met een elektrische auto – een Nissan Ariya – van de magnetische noordpool naar de zuidpool in Antarctica rijden.