Trek lanceert volledig nieuwe elektrische cargo bike

donderdag, 16 februari 2023 10:30
Trek lanceert volledig nieuwe elektrische cargo bike

[Harderwijk, Nederland] - Trek heeft vandaag de gloednieuwe longtail cargo e-bike gelanceerd: de Fetch+ 2. Deze elektrische transportfiets maakt deel uit van de nieuwe Fetch+ familie, waartoe ook een nieuwe bakfiets behoort. De fietsen zijn de nieuwste toevoeging aan Trek’s groeiende aanbod van elektrische fietsen en zijn bedoeld om gezinnen te helpen meer te fietsen en de auto vaker te laten staan.

De Fetch+ 2 is ontworpen om kinderen, huisdieren en boodschappen te vervoeren en bevat handige functies die de weg van A naar B vergemakkelijken. Hij is voorzien van een Bosch Cargo line-aandrijving met Smart System waarmee fietsers hun smartphone kunnen gebruiken als display, controller en informatiehub. De Fetch+ 2 heeft een stevige, gemakkelijk te gebruiken kickstand die de fiets stabiel houdt bij het in- en uitladen, en heeft een verstelbare stuur- en zadelpen zodat de fiets geschikt is voor meerdere bestuurders.

Veel mogelijkheden
Optioneel kan deze e-transportfiets ook worden uitgerust met voor- en achterbakken van hard, duurzaam en eenvoudig te reinigen kunststof om nog meer laadvermogen te creëren. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat rijders hun fiets naar wens kunnen aanpassen aan hun persoonlijke stijl. Klanten kunnen ook kiezen voor het Trek Family Pack om nog meer functies toe te voegen, zoals een safaristang, jasbeschermers, zitkussens voor extra demping en een rugsteun voor extra comfort. Met gemak kun je 80 Kg aan bagage meenemen.

Bosch BES-smart system
Deze Fetch+2 is voorzien van een Bosch Smart System Cargo Line middenmotor met een koppel van 85 Nm. De Bosch Power tube accu van 500 Wh, is middels Removable Integrated Battery (RIB), netjes weggewerkt in het frame. De Smartphone Grip display, gecentreerd midden op het stuur, bied plaats voor jouw Iphone voorzien van de Bosch Flow-app.

Getagged onder:
ebikes
Laatst aangepast op donderdag, 16 februari 2023 17:20

Gerelateerde items (op tag)

De ÅSKA Supercommuter: de beste speedpedelec met een Belgisch meesterwerk frame

Als je op zoek bent naar de ultieme speedpedelec, dan is de ÅSKA Supercommuter een naam die je niet mag missen. Deze speedpedelec staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteiten, maar ook om zijn opvallende frame, dat wordt gemaakt met Belgische precisie en innovatie. Laten we eens dieper ingaan op wat de ÅSKA Supercommuter tot de beste keuze maakt voor veeleisende fietsers.

RS-bicycles & Components: “Unieke technologie zodat je heel natuurlijk fietst”

Bakfiets met high end kwaliteit

Het type e-bakfiets MK1-E heeft een uniek systeem dat de fiets heel wendbaar en stabiel maakt. Je begeeft je veilig in het verkeer. RS Bicycles & Components heeft een unieke bakfiets van topkwaliteit in het gamma. Het gaat om het type MK1-E van het Deense bedrijf Butchers & Bicycles. De fiets behoort tot de top qua vormgeving en design. Ook de prijszetting is ijzersterk. Het bedrijf zet bovendien stevig in op high end kwaliteit en viel met de bakfiets al in de prijzen.

Carqon: premium bakfietsen met stijl

“Kwaliteit en design gaan erg goed samen”

Carqon heeft twee modellen innovatieve bakfietsen. Ze springen eruit omwille van technologie en een fraai sportief design. Handige accessoires versterken het fietsplezier nog meer.

Bergamont ziet steile opmars van de longtail en e-cargo

De longtail en e-cargo bikes kennen een stijgende opmars bij de jongere generatie. De e-cargo neemt zelfs meer en meer de functie van een wagen over. Johan Huygens, CEO/Owner bij Scott Sportech Benelux - dat het fietsenmerk Bergamont verdeelt - spreekt niet van een trend maar van een heuse omslag. De opmars komt door een toenemend bewustzijn voor het klimaat en het slecht functionerend openbaar vervoer.