Samen bouwen aan zero-emission

maandag, 13 maart 2023 10:15
Samen bouwen aan zero-emission

Een groenere wereld zonder CO2-uitstoot. Dat is waar Project Zero uit Waregem naar streeft. Door in te zetten op kwaliteitsvolle, CO2-neutrale energieoplossingen ondersteunen we installateurs, elektriciens en professionals in het aanbieden van een totaaloplossing naar hun klanten.

Veelzijdig energie-efficiënt aanbod
Met zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen, laadpalen en meer dan 850 functionele ledverlichtingen verkoopt Project 0 componenten voor de PV-markt. We zijn een gespecialiseerde groothandel en bieden onze klanten naast een breed gamma aan hoogstaande producten, ook concrete opleidingen en gericht advies.
Elk project is maatwerk. Samen zoeken we naar de geschikte oplossing om jouw klant energieneutraal te maken. Van energie opslaan en slim energiebeheer tot efficiënt energieverbruik, Project Zero is je ultieme expert voor CO2-neutrale energieconcepten.

5 pijlers van Project Zero
In onze realisaties hanteren we 5 pijlers om maximaal in te zetten op een nuluitstoot. 
1. Produceer op basis van zonne-energie, keuze uit een breed gamma zonnepanelen.
2. Stockeer energie wanneer je overschotten hebt door gebruik van thuisbatterijen.
3. Beheer energie op een slimme manier met de Smappee-domotica-oplossingen.
4. Verbruik energie volgens je noden met laadpalen voor elektrische wagens.
5. Beperk stroomverbruik aan de hand van energiebesparende ledverlichting.

Smart Green Building
Als totaalleverancier ligt onze focus op Smart Green Building: met onze componenten bouw je een Smart Green Home en draag je zo bij aan een groenere wereld.
Via onze multichannel-aanpak, onze online webshop en onze diverse filialen zijn we het aanspreekpunt voor onze installateurs en realiseren we samen Smart Green Building-concepten. Zero emissie is onze missie, thuis in zelfverbruik ons doel.

Voor meer informatie, surf naar Project-zero

 

Laatst aangepast op maandag, 13 maart 2023 10:22