Stromer ST7 ARBR — beperkte Special Edition in de teamkleuren van Alinghi Red Bull Racing

donderdag, 25 mei 2023 09:26
Stromer ST7 ARBR — beperkte Special Edition in de teamkleuren van Alinghi Red Bull Racing


Stromer is officiële ‘e-bike’-partner van Alinghi Red Bull Racing, de uitdager van de 37e America's Cup in 2024. In het kader van de samenwerking is er vanaf juni 2023 een beperkte oplage van 350 exemplaren van het speciale model van het speed pedelec-vlaggenschip ST7 in de teamkleuren van Alinghi Red Bull Racing in de handel verkrijgbaar.

Maximaal bereik. Maximale power en maximale passie. De ST7 ARBR is de mobiliteitsoplossing voor langeafstandspendelaars. Met zijn 1440 Wh krachtige accu, een bereik van wel 260 km en de elektrische Pinion Smart.Shift-schakeling heeft Stromers vlaggenschip de lat opnieuw een stuk hoger in de markt van de speed-pedelecs gelegd. De beperkte Alinghi Red Bull Racing Edition in de teamkleur Racing Blue met lasergegraveerd Alinghi Red Bull Racing logo op de bovenbuis is uitgerust met een stijlvolle leder bagagedragertas met het Alinghi Red Bull Racing logo en volledig geïntegreerde ABS.

Pinion Smart.Shift brengt de rijdynamiek van een auto naar de e-bike
Pinion Smart.Shift combineert de betrouwbare en nagenoeg onderhoudsvrije versnellingstechnologie met de voordelen van elektronisch schakelen via een schakelhendel. Schakelen gebeurt via een druk op een knop – snel, ergonomisch en intuïtief. Het systeem schakelt al rijdend, in stilstand en onder belasting! Ook de andere functies zijn smart: zo is de startversnelling individueel instelbaar en is de gekozen versnelling tijdens het rijden zichtbaar op het display van de e-bike dankzij het geïntegreerde versnellingsscherm.

Onderhoudsvriendelijke aandrijfcombinatie en extra stuwkracht
De ST7 ARBR is dankzij de 12-voudige C1.12-Pinion-Smart.Shift-aandrijving met robuuste Gates Carbonriem bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De krachtigste Syno II Sport-achterwielmotor (940 W / 52 Nm) van Stromer ondersteunt niet enkel krachtig, dynamisch en stil tot 45 km/u, de sportmodus levert bovendien nog een extra portie stuwkracht.

High-end componenten – voor een onvergelijkbare rijervaring, bereik en veiligheid in het woon-werkverkeer
De naadloos in het frame geïntegreerde ABS van Blubrake, de grote Pirelli-Angel-ST-Sport-banden, de krachtige 4-zuigerremmen van TRP en een hoogwaardige verlichting van Supernova met dagrijverlichting, groot licht en remlicht staan garant voor maximale veiligheid in het dagelijkse woon-werkverkeer. De grootste accu van Stromer, de BQ1440 (48V/1440 Wh), is goed voor een bereik tot wel 260 km. Voor nog meer comfort, bv. op ruiger terrein, is de ST7 optioneel verkrijgbaar met een zelf voor Stromer ontwikkelde Upside Down verende voorvork van Wren en/of met een geveerde zadelpen van Kinekt. Met de gratis OMNI app beschikt de ST7 over volledige connectiviteit via mobiel netwerk; met over-the-air-updates en slimme extra's zoals GPS-plaatsbepaling, 3-voudige diefstalbeveiliging, servicereminders, Crash Alert, individuele motorinstellingen, statistieken nog veel meer.

Beschikbaarheid en prijs
De beperkte Special Edition in Alinghi Red Bull Racing Blue is verkrijgbaar met sportframe in drie formaten (M, L en XL) vanaf juni 2023 (EUR 13.499,– / CHF 13.999, –).

Meer informatie op de website!

Getagged onder:
ebikes
Laatst aangepast op donderdag, 25 mei 2023 09:33

Gerelateerde items (op tag)

De ÅSKA Supercommuter: de beste speedpedelec met een Belgisch meesterwerk frame

Als je op zoek bent naar de ultieme speedpedelec, dan is de ÅSKA Supercommuter een naam die je niet mag missen. Deze speedpedelec staat niet alleen bekend om zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteiten, maar ook om zijn opvallende frame, dat wordt gemaakt met Belgische precisie en innovatie. Laten we eens dieper ingaan op wat de ÅSKA Supercommuter tot de beste keuze maakt voor veeleisende fietsers.

RS-bicycles & Components: “Unieke technologie zodat je heel natuurlijk fietst”

Bakfiets met high end kwaliteit

Het type e-bakfiets MK1-E heeft een uniek systeem dat de fiets heel wendbaar en stabiel maakt. Je begeeft je veilig in het verkeer. RS Bicycles & Components heeft een unieke bakfiets van topkwaliteit in het gamma. Het gaat om het type MK1-E van het Deense bedrijf Butchers & Bicycles. De fiets behoort tot de top qua vormgeving en design. Ook de prijszetting is ijzersterk. Het bedrijf zet bovendien stevig in op high end kwaliteit en viel met de bakfiets al in de prijzen.

Carqon: premium bakfietsen met stijl

“Kwaliteit en design gaan erg goed samen”

Carqon heeft twee modellen innovatieve bakfietsen. Ze springen eruit omwille van technologie en een fraai sportief design. Handige accessoires versterken het fietsplezier nog meer.

Bergamont ziet steile opmars van de longtail en e-cargo

De longtail en e-cargo bikes kennen een stijgende opmars bij de jongere generatie. De e-cargo neemt zelfs meer en meer de functie van een wagen over. Johan Huygens, CEO/Owner bij Scott Sportech Benelux - dat het fietsenmerk Bergamont verdeelt - spreekt niet van een trend maar van een heuse omslag. De opmars komt door een toenemend bewustzijn voor het klimaat en het slecht functionerend openbaar vervoer.