HelmetPlus: slim en veilig de weg op!

dinsdag, 11 januari 2022 17:48
HelmetPlus: slim en veilig de weg op!

Heb jij al kennis gemaakt met de slimme en stijlvolle helmen van HelmetPlus? HelmetPlus is een gloednieuw, Belgisch helmenmerk dat zich onderscheidt op het vlak van functionaliteiten, design en veiligheid.

Veiligheid, te allen tijde, zonder in te boeten aan design of comfort: met die doelstelling voor ogen staat HelmetPlus borg voor kwalitatief hoogstaande sporthelmen voor fietsers en motorrijders. Het spreekt voor zich dat de helmen beschermen, maar ze vallen ook en vooral op door de talrijke extra’s.

Het doordachte design oogt oogstrelend, maar de echte ‘plus-factor’ schuilt in de helm en is niet altijd met het blote oog te zien. De geïntegreerde technologie koppelt veiligheid aan functionaliteit en zorgt ervoor dat de unieke services borg staan voor extra beleving. Een HelmetPlus-helm komt niet zomaar tot stand. HelmetPlus is een jong en dynamisch bedrijf – het merk is nieuw op de markt – maar werd opgericht door ervaren managers die de knepen van het vak in de wereld van sporthelmen kennen. De eigen design- en R&D-afdeling rust niet op haar lauweren – Always Ahead is niet voor niets het motto van het huis – en speurt constant naar vernieuwing en continue verbetering. Met het vaste voornemen om koploper te zijn én te blijven op de Europese markt. Innovatieve hoofdbescherming met extra toegevoegde waarde, daar draait het allemaal om.

4 times a plus

De ‘Plus’ van HelmetPlus uit zich niet alleen in toptechnologische toepassingen, maar ook in andere features zoals een vooruitstrevend design, perfect gewicht en de verschillende toepasssingen om er maar een paar te noemen. Hoe de HelmetPlus-helmen zich onderscheiden, kunnen we samenvatten onder de noemer ‘4 times a plus’:

 

1. Safer: de helmen overstijgen met gemak de eisen van de EU-normering en zijn TUV-geaccrediteerd. Het ‘In-Mold’ systeem, waarbij het dempingmateriaal in de buitenschaal wordt gespoten en de twee delen als het ware één worden, zorgt voor een veel sterkere en toch lichtere constructie dan wanneer helmschaal en dempingmateriaal simpelweg aan elkaar worden gelijmd. Andere veiligheidstroeven zijn het magnetische sluitmechanisme, SOS-melding bij ongeval en het noodstop knipperlicht.

 

2. Smarter: slimmer dan andere helmen zijn de HelmetPlus-producten zeker en vast. Daar zorgen in de eerste plaats de high power ledverlichting (voor en achter), de richtingaanwijzers en remlicht op de helm, en de controller op het stuur voor. Maar er is nog meer, zoals interconnectiviteit via Bluetooth audio met stembediening, het bone conducting audiosysteem dat de eigenschap heeft omgevingsgeluiden niet te dempen, én een handige app voor groepscommunicatie. Dat is bij HelmetPlus allemaal standaard voorzien.

 

3. Smoother: veilig en toch supercomfortabel, het kan perfect dankzij het aerodynamische design (pony tail proof!), een geoptimaliseerde ventilatietechnologie, de zachte en ademende inliner en een verstelbaar spansysteem. De sterke ABS-buitenschil bestaat uit meerlagig EPS en is stijlvol gedesigned in drie kleuren.

 

4. Service plus: de HelmetPlus-helmen mogen dan technologisch top zijn, wat hen nóg specialer maakt, zijn de extra services van de fabrikant. Wat dacht u bijvoorbeeld van de demo- en pasdienst én de controle- en hersteldienst bij de ambassadeurs van het merk? 

Contact:

www.helmet-plus.com

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.