XEV YOYO aanwezig op de 100ste editie van het autosalon van Brussel

dinsdag, 10 januari 2023 16:50
XEV YOYO aanwezig op de 100ste editie van het autosalon van Brussel

Crushed Mint YOYO is terug op het Salon van Brussel

Padua, 10 Januari 2023 - Na bijna twee jaar afwezigheid is er van zaterdag 14 tot en met zondag 22 januari een niet te missen editie van het Autosalon van Brussel.

Het Autosalon van Brussel viert zijn 100ste verjaardag en organiseert onder andere de prestigieuze Auto van het Jaar award, die sinds 1964 de best verkochte auto's op de Europese markt eert. 

In lijn met het doel van het autosalon, die sinds de eerste editie steeds nieuwe productinnovaties  van de automerken tentoonstelt, is XEV aanwezig op de Autosalon met zijn eigen YOYO Modeljaar  23, die afgelopen oktober debuteerde op de Mondial de l'Auto in Parijs. 

Van 14 tot 22 januari wordt de iconische XEV-stadswagen, in de nieuwe Crushed Mint-kleur, opnieuw voorgesteld in de Concept Hall in hal 9 van het Brussels Expo. 

100% elektrisch, met zijn onmiskenbare ontwerp, legt YOYO de basis voor een nieuw mobiliteitssysteem dat voor iedereen toegankelijk wil zijn. Het modeljaar 2023 getuigt van de visie van XEV om stedelijke mobiliteit een vreugde te maken voor iedereen, door middel van stijl en technologische innovatie, voor een betere gezamenlijke toekomst. 

De nieuwe YOYO verbetert de algehele prestaties en het comfort, met een nog grotere nadruk op  duurzaamheid, nagestreefd door een groter gebruik van groene materialen. 

Ga voor meer informatie naar: www.xevcars.be