Kia EV6-cross-over krijgt upgrade

maandag, 23 januari 2023 11:40
Kia EV6-cross-over krijgt upgrade

Mensen die rijden met de EV6-cross-over van Kia kunnen hun wagen nu laten upgraden zodat hij sneller oplaadt bij koude. Deze batterijconditionering is beschikbaar bij alle EV6-modellen van MJ22. Op die manier krijgt de auto bij koude weersomstandigheden toch geen tragere laadsnelheid. Bij optimale omstandigheden kan de autobatterij dan op achttien minuten tijd stijgen van tien tot tachtig procent, daar waar dat bij dezelfde wagen zonder batterijconditionering zo’n 35 minuten kan duren bij vijf graden Celsius. Het satellietnavigatiesysteem zit bij in de upgrade, want zo wordt de batterij automatisch voorverwarmd wanneer een DC-lader als bestemming is ingegeven bij een batterijtemperatuur lager dan 21° en een batterijpercentage van 24% of hoger.

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op maandag, 23 januari 2023 11:43

Gerelateerde items (op tag)

Kia kondigt verkoopresultaten voor januari 2023 aan

- Wereldwijde verkoop in januari steeg met 9,0% op jaarbasis tot 232.437 stuks
- Verkoop in Korea steeg met 4,8% op jaarbasis tot 38.678 stuks
- Verkoop buiten Korea steeg met 9,9% op jaarbasis tot 193.456 stuks
- 34% Meer inschrijvingen op de Belgische markt in januari (bron: Febiac)
- Kia zet zijn transformatie naar aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen voort via nieuwe modellen zoals EV9

 

Gamma bij Kia

Elektrisch rijden is zo leuk. Het is niet alleen een comfortabele manier om je te verplaatsen. Denk je dat het nog wat vroeg is om over te schakelen op volledig elektrisch rijden? Dan zou een plug-in hybride een interessante tussenstap kunnen zijn. Het is ook belangrijk om een plug-in hybride te kiezen die perfect bij uw behoeften past. Gelukkig heeft Kia voor elk type gebruiker een geschikte PHEV in het assortiment! Hier is een overzicht.

Team Novoto heeft de 2022 Kia Platinum Prestige Award gewonnen!

Al die trotse gezichten! Team Novoto heeft de 2022 Kia Platinum Prestige Award gewonnen! Deze werd uitgereikt voor de beste Belgische Kia-verdeler van het jaar. Ze waren vooral onder de indruk van onze aanpak op vlak van verkoop en klantentevredenheid. Bedankt aan al onze klanten voor de steun en het vertrouwen! Om steeds weer voor Novoto te kiezen!

Kia Vermant, Fleet Dealer Of The Year!

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Kia Vermant voor de vijfde keer op rij is uitgeroepen tot Fleet Dealer Of The Year! Dit is het resultaat van jaren hard werken en toewijding van ons team om onze klanten de beste service te bieden en de juiste oplossing te bieden voor hun fleet-behoeften. Dankzij deze erkenning zullen we ons blijven inzetten om de beste fleet dealer te zijn in de branche. Bedankt aan onze klanten voor hun vertrouwen en steun! Daar proosten we op!