Gamma bij Kia

maandag, 30 januari 2023 08:44
Gamma bij Kia

Elektrisch rijden is zo leuk. Het is niet alleen een comfortabele manier om je te verplaatsen. Denk je dat het nog wat vroeg is om over te schakelen op volledig elektrisch rijden? Dan zou een plug-in hybride een interessante tussenstap kunnen zijn. Het is ook belangrijk om een plug-in hybride te kiezen die perfect bij uw behoeften past. Gelukkig heeft Kia voor elk type gebruiker een geschikte PHEV in het assortiment! Hier is een overzicht.

E-NIRO
De Kia e-Niro is de compacte crossover waar innovatie en comfort centraal staan. Deze plug-in hybride met een actieradius van 65 km heeft een gedurfd en assertief koetswerkdesign, gecombineerd met een ruim maar minimalistisch interieur waarin milieuvriendelijke materialen zijn gebruikt. De Niro profiteert van geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid van het hoogste niveau. Kortom, de Kia Niro is een opmerkelijk model voor duurzaam rijden.

SPORTAGE PHEV
Dit nieuwe model heeft een verfijnde look en design waarin de bestuurder centraal staat, met geavanceerde technologieën en een premium interieur. Hij belooft een brandstofverbruik van slechts 1,1 l/100 km en een elektrisch bereik tot 70 km. Laat u verrassen door zijn krachtige eigenschappen en zijn onnavolgbare aanwezigheid.

XCEED PHEV
De populaire Kia XCeed compacte crossover heeft dit jaar een stevige update gekregen met een nieuw, sportiever design en een verbeterd interieur. Zijn levendige, stedelijke karakter zal bestuurders aanspreken die de voordelen van een grotere auto willen, maar niet willen inleveren op stijl. Met een actieradius van 48 km (tot 59 km in de stad) zal de XCeed PHEV de harten veroveren van degenen die willen genieten van zowel het comfort van een SUV (semi-elektrisch) als het dynamische karakter van een hatchback.

XCEED SPORTSWAGON PHEV
De Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid is een lust voor het oog. Zijn slanke, moderne design straalt kracht en prestaties uit, en zijn geavanceerde aandrijflijn zorgt voor een perfecte balans tussen efficiëntie en dynamiek. Zijn gedurfde design, eigentijdse interieur, innovatieve technologie en uitzonderlijke comfort geven de Ceed Sportswagon PHEV zijn imago als de perfecte, dynamische gezinsauto. Bovendien kan hij met een volle accu ongeveer 50 km rijden in volledig elektrische modus.

Tekst: Kia

Getagged onder:
kia
Laatst aangepast op maandag, 30 januari 2023 08:53

Gerelateerde items (op tag)

Kia EV6 GT daagt vier gamers uit om ‘tilt-proof’ te blijven tijdens opwindende stuntritten

In de nieuwste video om het partnerschap van Kia Europe met het European League of Legends Championship (LEC) EMEA in de kijker te zetten, ervaren vier gamers de uiterst performante Kia EV6 GT om te zien of ze 'tilt-proof' zijn. In gamingterminologie betekent ‘to tilt’ zo veel als 'je cool verliezen' en verwijst 'tilt-proof’ naar het vermogen om kalm te blijven wanneer de dingen niet gaan zoals je dat zou willen. 

Kia-partner The Ocean Cleanup recupereert recordhoeveelheid van 55 ton plastic uit de zee

Kia is vastbesloten om gerecycleerd plastic dat onlangs werd gerecupereerd uit de Stille Oceaan te gebruiken in zijn nieuwe EV-modellen. De recordhoeveelheid plastic – 55 ton – die Kia’s wereldwijde partner The Ocean Cleanup heeft opgehaald, vormt de volgende fase in een wereldwijd zevenjarig partnerschap dat in april 2022 werd afgesloten in het kader van Kia’s transformatie naar een toonaangevende aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen.

All-electric Kia EV5 Eclipses Compact SUV Standards for Design and Comfort

Kia today presented its all-electric compact SUV, the Kia EV5, at the Chengdu Motor Show in China. The Kia EV5 brings a new era of electric mobility to the compact SUV sector to meet the needs of millennial families.

The EV5 seamlessly blends transformative design, exceptional versatility and outstanding comfort to deliver a harmoniously balanced vehicle. Every attribute of the EV5 has been designed and engineered to provide the flexibility required by modern families and enhance their enjoyment on every journey.

Kia EV6: Suggestieve lijnen, fast charging en V2L-functies

De Kia EV6 raakt een gevoelige snaar, met zijn suggestieve lijnen, maar ook door zijn intrinsieke kwaliteiten, met name zijn architectuur van 800 volt, waardoor hij zeer snel kan opladen aan een DC-snellaadstation, tot 240 kW.
In optimale omstandigheden kan de EV6 in nauwelijks 18 minuten van 10 tot 80 procent worden opgeladen dankzij de ultrasnelle 800V-technologie.