De trends volgen met O2Feel : Naar het werk vertrekken met de elektrische fiets is de oplossing om een moment van ontspanning in te lassen in uw dagelijkse routine

woensdag, 10 mei 2023 09:41
De trends volgen met O2Feel : Naar het werk vertrekken met de elektrische fiets is de oplossing om een moment van ontspanning in te lassen in uw dagelijkse routine

Ochtenden zijn vaak synoniem aan stress en chaos; zeker voor ouders met jonge kinderen. Het is noodzakelijk om een moment van ontspanning in te plannen in de ochtendroutines om zo de dag op een positieve en productieve manier te beginnen. Tussen wakker worden, organisatie en kinderen, hoe kan je een moment voor jezelf inlassen? De oplossing: met de fiets naar het werk gaan om zo een moment van aanwezigheid en welzijn te hebben.

Volgens een federale studie uitgevoerd tussen 30 juni 2021 en 31 januari 2023 "pendelt" vandaag 1 op 5 Vlamingen met de fiets, tegenover 2,4% in Wallonië. Zo gaat 14,1% van de beroepsbevolking met de fiets naar het werk. Dit groeiende succes is deels te danken aan de opkomst van de elektrische fiets (die minder fysieke inspanning vergt, waarmee langere afstanden kunnen worden afgelegd op alle soorten terrein, die tijdwinst oplevert, enz.) Bovendien bieden de meeste grote Belgische bedrijven (95%) hun werknemers een fietsvergoeding aan.

O2Feel, een Frans merk van elektrische fietsen, is de ideale oplossing voor woon-werkverkeer: hoogwaardige fietsen die voldoen aan de verwachtingen van alle fietsers. Het doel van dit Franse merk, opgericht in 2009, is om een uitgebreid assortiment aan te bieden en een nieuwe manier van leven voor te stellen. Met zijn unieke designs, innovatieve batterijen die op maat gemaakt zijn voor elk model en zijn verschillende categorieën, vindt iedereen zeker iets van zijn gading!

Voor elke dagelijkse routine biedt O2Feel een passende oplossing:

1. De « Comfort » elektrische fietsen: Tot je er een probeert, is het bijna onmogelijk om te zeggen wat een unieke sensatie een elektrische fiets kan geven aan je dagelijkse woon-werkverkeer. Dankzij het slanke en elegante ontwerp van de O2Feel iVog City kun je licht en tegelijkertijd stabiel door de hele stad "cruisen".

2. De « Dynamo » elektrische fietsen: Als het woon-werkverkeer echter veel kasseien, ruw terrein, scherpe bochten, enz. met zich meebrengt, is de Vern Urban Power de beste keuze. Dit model, een echte "elektrische SUV op twee wielen", is uitgerust met een Shimano EP6 of EP8 motor die onder alle omstandigheden kan versnellen, alsook een iPowerPack Advanced batterij die een autonomie tot wel 240 km mogelijk maakt.

3. De « Utility » elektrische fietsen: Voor ouders die hun kinderen op weg naar het werk willen afzetten of voor bedrijven die op zoek zijn naar een alternatief transport- en/of bezorgmiddel is de Equo Cargo een van de meest geschikte en duurzame oplossingen. Uitgerust met een zeer krachtige Shimano EP8 motor, speciaal ontworpen voor de Cargo elektrische fietsen, kan dit model ladingen tot 180 kg dragen. Veelzijdigheid is hier het sleutelwoord.

 

 

Laatst aangepast op woensdag, 10 mei 2023 09:51