Nextensa lanceert een groot aanbod van EV-laadoplossingen in zijn vastgoedportfolio in Europa

woensdag, 17 mei 2023 10:17
Nextensa lanceert een groot aanbod van EV-laadoplossingen in zijn vastgoedportfolio in Europa

BRUSSEL, 11 MEI 2023 – Blue Corner, onderdeel van Blink Charging Company (Nasdaq: BLNK, BLNKW) – een wereldleider in EV-laadapparatuur die laadstations ontwerpt, produceert, bezit en exploiteert – heeft vandaag aangekondigd dat Nextensa, een out-of-the-box commerciële vastgoedbelegger en -ontwikkelaar Blue Corner EV-laadoplossingen heeft geselecteerd voor zijn vastgoedportefeuile in Europa.

Met een hoogwaardige investeringsportefeuille van 1,3 miljard euro is Nextensa een van de grootste vastgoedinvesteerders in Luxemburg met een aanzienlijke vastgoedportefeuille in België en Oostenrijk.

Michel Van Geyte, CEO van Nextensa: “Het is essentieel om elektrische mobiliteitsoplossingen te integreren in onze woon- en kantoorgebouwen. Dit is meer dan alleen inspelen op de behoeften van onze klanten. Wij zijn een vooruitdenkende onderneming die de sociale en milieu-uitdagingen die voor ons liggen wil aanpakken. Blue Corner is uitstekend gepositioneerd om ons E-mobiliteit programma te ondersteunen en er voor te zorgen dat Nextensa betrouwbare en betaalbare EV-laaddiensten kan leveren aan onze klanten.”

Olivier Van Schap, Managing Director Blue Corner zei: “Wij bieden een All-in-One platform voor bedrijven die hun klantendiensten uitbreiden met E-mobility oplossingen. Blue Corner biedt Nextensa de juiste connectiviteit in de snelgroeiende EV-automarkt in Europa. We stellen Nextensa in staat om haar duurzame energiegebruik te optimaliseren en een evenwichtige energiestroom te bieden om te besparen op elektriciteitskosten.”

Blink Charging, het moederbedrijf van Blue Corner, heeft een lange geschiedenis van succes met het toepassen van zijn EV-laden expertise wereldwijd hebben de EV-infrastructuur gebouwd om EV laden toegankelijk te maken. Dat is al meer dan tien jaar onze enige focus. Met toonaangevende apparatuur en een robuust netwerk van openbare laadstations blijven we de laadinfrastructuur ontwikkelen die nodig is om aan de groeiende behoeften van EV-bestuurders te voldoen. Het gevarieerde productaanbod van Blink omvat de meest geavanceerde apparatuur in de sector. Met onze innovatie en passie stuwen we de industrie vooruit.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7062668336936972288

https://www.facebook.com/BlueCornerBE

https://www.instagram.com/bluecorner_be/

Laatst aangepast op woensdag, 17 mei 2023 10:23