Geef je e-bike een boost met Bike7

vrijdag, 07 juli 2023 09:29
Geef je e-bike een boost met Bike7

Ontdek Bike7's exclusieve assortiment van e-bike producten, zorgvuldig ontwikkeld om jouw e-bike ervaring naar nieuwe hoogtes te brengen. Het uitgebreide assortiment omvat innovatieve oplossingen die tegemoet komen aan de specifieke behoeften van e-bike enthousiastelingen.

Moeiteloos onderhoud
Bike7's e-bike assortiment biedt een moeiteloze onderhoudsroutine voor uw elektrische fiets. De reinigingsproducten zijn geformuleerd om vuil en vet doelgericht aan te pakken, of u nu de voorkeur geeft aan traditionele reiniging op waterbasis of waterloze oplossingen nodig hebt voor onderhoud onderweg. Met Bike7, zal uw e-bike glanzen en onberispelijk blijven met een minimale inspanning.

Bike7's e-bike assortiment richt zich op een diverse groep e-bikers. Of u nu uw e-bike enkel gebruik voor uw woon-werk traject, u wekelijks uitgebreide fietstochten maakt over glooiend landschap of een sportieve avonturier bent die op zoek is naar adrenaline, bij Bike7 zit u goed. Onze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de unieke eisen van elk type e-biker.

Pak vuil en vet moeiteloos aan
Ervaar de ongeziene kracht van Clean, Bike7's krachtige fietsreiniger. Ontworpen om moeiteloos vuil en vet aan te pakken, zorgt Clean ervoor dat uw e-bike glanst en na elke rit weer in perfecte staat is. Dankzij de geavanceerde formule krijgt elk onderdeel van uw e-bike de grondige reiniging die het verdient, zodat ze optimale staat zijn voor uw volgende avontuur.

Voor een snelle reiniging presenteert Bike7 Fast Clean, de krachtige schuimreiniger die geen water nodig heeft. De innovatieve formulering geeft een rijk schuim dat vuil en aanslag effectief oplost, waardoor uw e-bike in een mum van tijd brandschoon is. Met Fast Clean houdt u uw e-bike in topconditie, zelfs zonder water!

Bike7 introduceert Fast Wipes, de ultieme oplossing voor reinigen en ontvetten zonder water. Deze handige doekjes zijn ontworpen om snel vuil en vet te verwijderen van de onderdelen van uw e-bike, voor een snelle en probleemloze onderhoudsroutine. Met Fast Wipes kunt u genieten van het gemak van reiniging, zodat uw e-bike in topvorm blijft, waar uw avonturen u ook brengen.

Optimaliseer de prestaties van uw e-bike
De meeste e-bikes vandaag zijn voorzien van een riemaandrijving in plaats van een conventionele ketting. Hierdoor heeft het ook een specifiek onderhoud nodig.
Bike7's Belt Care biedt speciale bescherming en onderhoud voor de riemaandrijving van uw e-bike. Speciaal geformuleerd om de prestaties te verbeteren en een lange levensduur te garanderen. Belt Care houdt de riemaandrijving van uw e-bike soepel en geruisloos en zorgt voor de optimale krachtoverbrenging. Verbeter uw rijervaring met Belt Care en geniet van de ultieme soepele, geruisloze rit.

E-Protect biedt een optimale bescherming voor alle elektrische componenten van uw e-bike. E-Protect vormt een barrière tegen vocht, stof en andere omgevingsfactoren en beschermt de gevoelige elektronica van uw e-bike tegen mogelijke schade. Vertrouw op E-Protect voor de beste bescherming van uw e-bike, zodat u verzekerd bent van betrouwbaarheid en lange levensduur van alle elektrische componenten van uw e-bike.

Laatst aangepast op vrijdag, 07 juli 2023 09:30