De bidirectionele laadmodule van iLumen

dinsdag, 05 september 2023 11:48
De bidirectionele laadmodule van iLumen

De iLucharge is de beste oplossing om hybride en elektrische voertuigen op een betrouwbare, betaalbare en slimme manier op te laden. Combineer ecologie en economie dankzij onze slimme modus, en laad uw voertuig op met het overschot aan zonne-energie.

Overtollige energie opslaan voor later gebruik

De meest kostenefficiënte manier om uw overtollige zonne-energie te gebruiken. Sla uw kostbare energie op een slimme manier op in plaats van deze terug te injecteren in het net. De iLubat is eenvoudig te implementeren en heeft geen extra accessoires nodig om effectief te zijn.

Haal zonne-energie rechtstreeks uit de muur

iLucharge bevat alle standaardfuncties van een laadstation: geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen, een laadmodule die wordt aangesloten op de bestaande elektriciteitskast en een vaste laadkabel die het mogelijk maakt om het laadstation eenvoudig uit de muur te halen en in te pluggen om uw elektrisch voertuig op te laden.

Uw elektrisch voertuig, vanop afstand bediend

De iLucharge kan volledig op afstand worden bediend via onze app, zodat u de module niet zelf hoeft te bedienen en er geen extra oplaadkaarten nodig zijn.

De iLucharge beschikt ook over een energie logging systeem waarmee u uw laadsessies kunt bijhouden en kunt zien hoeveel kilowattuur u hebt opgeladen.

Integreer iLucharge in uw laadstation

iLumen werkt samen met fabrikanten van laadstations om het beste van twee werelden te combineren: een slimme lader met een strak design. U kiest voor het uitzicht, wij zorgen voor de technologie.

www.ilumen.solar

Laatst aangepast op dinsdag, 05 september 2023 11:52