ETAPpro 11kW EV laadstation - een visionaire nieuwe oplaadoplossing

dinsdag, 05 september 2023 14:38
ETAPpro 11kW EV laadstation - een visionaire nieuwe oplaadoplossing

De gloednieuwe ETAPpro combineert het beste in technologie en draagbaarheid in één apparaat. Hij kan gebruikt worden als vast laadstation, maar kan ook meegenomen worden op reis om overal op te laden met behulp van een geschikte adapterkabel. Beheer en controle van de ETAPpro gebeurt via een speciale app op uw telefoon, altijd en overal.

Terwijl hij mobiele flexibiliteit biedt, heeft de ETAPpro een veelheid aan functionaliteiten die mettertijd alleen maar zullen toenemen. We hebben ervoor gezorgd dat alle nodige hardware in de ETAPpro aanwezig is om in de toekomst nieuwe functionaliteiten aan te bieden via automatische en veilige software updates.

De ETAPpro past zich automatisch aan uw huishoudelijk verbruik of zonnepaneelproductie aan, heeft uitgebreide planningsfuncties, een optie voor vermijden van piekverbruik, kan dynamische elektriciteitsprijzen controleren om te beslissen wanneer u moet laden en stuurt al zijn gegevens naar onze cloud-opslag, waar ze toegankelijk zijn voor gedetailleerde rapportage, gesplitste facturering en nog veel meer.

Installatie is eenvoudig, onboarding gebeurt via de ETAP app voor Android of iPhone, en de communicatie tussen meerdere ETAPpro laders en de digitale meter of het stroombewakingsapparaat gebeurt via de elektrische bedrading, dus geen WIFI-verbinding of installatie van extra bekabeling nodig. De lader beschikt standaard over Bluetooth, WIFI, RFID, GPS, 4G en PLC communicatie, dure extra opties zijn niet nodig.

Doordat ETAPpro zo slim is, kunt u jaarlijks een enorm bedrag besparen op uw elektriciteitsrekening, waardoor deze lader de meest geavanceerde en kosteneffectieve lader verkrijgbaar is.

De ETAPpro lader zal einde zomer van 2023 in beperkte hoeveelheden beschikbaar komen, u kunt uw lader vandaag nog pre-orderen aan introductieprijs om als een van de eersten dit wonder van design en functionaliteit te ervaren.

www.evchargeking.com