CYKELL introduceert een nieuwe generatie fietsendragers met full LED verlichting

vrijdag, 08 december 2023 15:21
CYKELL introduceert een nieuwe generatie fietsendragers met full LED verlichting

CYKELL is exclusief distributeur in de Benelux en Frankrijk van YAKIMA bagagedragers en CROOZER fietstrailers. Het YAKIMA gamma omvat bagagedragers die je aan de auto bevestigt voor het vervoer van reiszakken, koffers, fietsen, ski’s, surfplanken, kano’s, kajaks en vishengels. Daarnaast is YAKIMA tevens fabrikant van OUTDOOR producten als daktenten, zonneluifels en waterreservoirs die men makkelijk op eender welk voertuig kan bevestigen. Het CROOZER gamma omvat fietsentrailers voor vervoer van kinderen, goederen en honden.

Begin 2024 lanceert YAKIMA de nieuwste JustClick en FoldClick EVO fietsendragers. De EVO generatie is het neusje van de zalm. Niet alleen kregen bepaalde functionele onderdelen een update maar ook het design van de dragers kent een grondige vernieuwing dankzij de full LED-lichten en de moderne zwarte kleur.
Beide type dragers zijn voorzien van het zeer unieke “Click-vergrendelsysteem”. De drager klikt zichzelf in één beweging vast. Geen enkele andere drager bevestig je zo snel op de trekhaak en het afnemen gaat al even snel. Ze zijn geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen en verkrijgbaar in een versie voor 2 of 3 fietsen.

De Justclick heeft doorlopende wielgoten waardoor je mits het gebruik van de “ClickRamp” oprijgoot uw fiets doorlopend kan oprijden. Bovendien is de JustClick2 middels het gebruik van de “JustClick+1” uitbreidbaar van 2 naar 3 fietsen. De JustClick3 is op zijn beurt uitbreidbaar van 3 naar 4 fietsen.

De FoldClick is inklapbaar en bijgevolg compacter. Deze drager is ook iets lichter en mits het gebruik van diezelfde “ClickRamp” kan je ook hier makkelijk elektrische fietsen oprijden.

We geven graag nog even mee dat de EVO fietsendragers in première worden voorgesteld op de beurs VELOFOLLIES in Kortrijk (B) die doorgaat van 19 tem 21 januari 2024.

Laatst aangepast op vrijdag, 08 december 2023 15:22