Een ruimte om te leven onderweg: hier is de volledig elektrische Volvo EM90 premium MPV

vrijdag, 15 december 2023 16:35
Een ruimte om te leven onderweg: hier is de volledig elektrische Volvo EM90 premium MPV

In een razendsnelle wereld, vol eisen en verplichtingen, is het soms moeilijk om tijd en ruimte te vinden voor het leven zelf.

Met de nieuwe 100% elektrische Volvo EM90 premium-MPV willen we een ruimte creëren om te leven. De auto is ontworpen als een ruimte waar u tijd vindt om verbinding te maken, na te denken of gewoon te ontspannen. Om tijd door te brengen met familie en vrienden, tot rust te komen en uw leven te verrijken.
Onze nieuwe Volvo EM90 tilt premiumervaringen naar een hoger niveau naast alles wat u van een Volvo verwacht, met iconisch Scandinavisch design, 96 jaar erfgoed op het gebied van veiligheid, ultiem comfort en geavanceerde technologie.

Getagged onder:
volvo
Laatst aangepast op vrijdag, 15 december 2023 16:36

Gerelateerde items (op tag)

Volvo Cars verdubbelt inzet voor het klimaat

Terwijl de wereldleiders zich voorbereiden op de klimaattop COP28 in Dubai, is het belangrijker dan ooit dat bedrijven nog een stap verder gaan op het gebied van klimaatactie. Vandaag kondigen we aan dat we de inzet voor ons actieplan – dat nu al een van de meest ambitieuze in de auto-industrie is – nog verder zullen uitbreiden door te streven naar 75% minder CO2-uitstoot per auto tegen 2030 ten opzichte van het uitgangspunt in 2018.