Overal laden in stijl? Dat kan!

vrijdag, 19 januari 2024 17:49
Overal laden in stijl? Dat kan!

Je zag ze ongetwijfeld al opduiken op parkings en oplaadpunten overal in het land... De groene signalisatietegels voor oplaadplaatsen. Een échte musthave in een tijdperk waar de elektrificatie van het wagenpark centraal staat, en niet enkel ‘aesthetically pleasing’... Deze groot-formaattegel van LITHOBETON is een echt paradepaardje. Ze zijn herkenbaar, blijvend, duurzaam, en heel eenvoudig te plaatsen.

'Kloek’ en evergreen!
Het duurzame aspect van de tegel, is in principe al een return on investment op zich, en vroeg wat innovatief denkwerk om te perfectioneren. Dankzij een productieproces dat niet enkel stevige hechting, maar ook kwaliteitsbehoud en praktische plaatsing in acht neemt, is een lange levensduur van elke tegel verzekerd. Het beton van het symbool wordt namelijk in de massa gekleurd tijdens de productie, waardoor herschildering van het bovenoppervlak van de kleurrijke signalisatietegel nooit nodig is. Dankzij een speciale giettechniek wordt bovendien een perfecte hechting tussen de zichtbare lagen van de tegel en de stevige laag onderbeton verzekerd. Laat ons daarnaast ook niet ontkennen: sommige parkings kunnen best een vrolijk streepje kleur gebruiken!

Plaatsing? Een eitje!
Met behulp van de speciale opneemhulzen die tijdens het gieten worden ingewerkt in de tegel, kunnen de tegels zorgvuldig geplaatst worden. Ook over het ‘no waste’ principe werd goed nagedacht, gezien de afmetingen van de signalisatietegels van LITHOBETON perfect op maat zijn van de omringende betonstraatstenen. Zo hoeven er bij plaatsing geen stenen op maat gezaagd te worden, en is er tevens geen verlies.

Dé aanwinst in je elektrisch wagenpark!
Het snelgroeiend aandeel van e-auto's vraagt heel wat logistieke en ruimtelijke voorbereiding. Naast het produceren van kwalitatieve prefab middenspanningscabines en sokkels, denkt LITHOBETON ook graag mee over hoe je de inrichting van je wagenpark of parkeervoorziening zo compleet verzorgd mogelijk kan maken. Het bedrijf doelt met deze signalisatietegels voor elektrische voertuigen (wagen en fiets) onder meer op een duurzame en vrolijke noot in de overstap naar elektrisch rijden!

Laatst aangepast op dinsdag, 23 januari 2024 15:13