GLOEDNIEUWE MG3 DEBUTEERT IN GENÈVE

vrijdag, 09 februari 2024 18:58
GLOEDNIEUWE MG3 DEBUTEERT IN GENÈVE
  • Wereldpremière voor nieuwe MG supermini
  • MG onthult zijn nieuwste geavanceerde Hybrid Plus technologie
  • Meer details over de MG Cyberster worden bekendgemaakt

MG Motor lanceert op maandag 26 februari de nieuwe hybride MG3 supermini op de 2024 Geneva Motor Show. Dit is de wereldpremiere van MG's belangrijke supermini die in 2024 aan Europese klanten zal worden aangeboden. ​ ​ ​

De MG3 Hybrid Plus, die het benzinemodel vervangt dat zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend op de thuismarkt van het merk in het Verenigd Koninkrijk, vormt een mijlpaal in de ontwikkeling van MG's aandrijflijn en biedt klanten voor het eerst de mogelijkheid om met een puur hybride MG te rijden. Het technologisch geavanceerde hybride systeem biedt een toonaangevende combinatie van efficiëntie, prestaties en de mogelijkheid om emissievrij te rijden; een nieuwe standaard in het zo belangrijke supermini-segment.

De nieuwe MG3 onderstreept MG's streven om klanten standaard een royaal niveau aan bestuurdersassistentie en entertainmentfuncties te bieden, zoals een nieuwe boordplank met twee schermen en een ruime keuze aan connected services.

Aiden He, CEO van MG Nordic & Benelux, zei: "De MG3 is klaar om een uitzonderlijke mix van prestaties, zuinigheid, raffinement en technologie te leveren voor het hybride B-segment. We zijn ervan overtuigd dat het een zeer sterke uitdager zal zijn in een markt waar klanten zowel value for money als praktische bruikbaarheid eisen."

MG's nieuwe vlaggeschip, de Cyberster, zal ook prominent aanwezig zijn in Genève. De opvallende kleurkeuzes van de volledig elektrische roadster zullen worden aangekondigd en MG zal de prestaties, het vermogen en de actieradius van de convertible bevestigen.

 

 

Laatst aangepast op dinsdag, 13 februari 2024 18:07