BMW De Mey neemt BMW Verhelst Oostende over

donderdag, 15 februari 2024 17:42
BMW De Mey neemt BMW Verhelst Oostende over

BMW De Mey kondigt met trots de overname aan van BMW Verhelst Oostende. Deze overname markeert een belangrijk moment in de geschiedenis van beide bedrijven en versterkt hun positie als toonaangevende spelers in de automobielindustrie.

De zaakvoerders Paul en Annick Verhelst hebben meer dan 34 jaar lang met toewijding en passie BMW Verhelst Oostende geleid, waardoor het uitgroeide tot een iconische BMW concessie in de kustregio van De Haan tot De Panne. Hun vertrouwen in BMW De Mey als opvolger is een bewijs van de gedeelde waarden en visie tussen beide bedrijven.

"Met de overname van BMW Verhelst Oostende door BMW De Mey, geloven we in de kracht van dit groter geheel om de toekomst van de automobielindustrie verder vorm te geven,"
Met vestigingen in Maldegem, Knokke en Oostende, biedt BMW De Mey nu een nog breder scala aan diensten in de regio, van het Meetjesland tot de volledige kustregio. Klanten kunnen blijven rekenen op een persoonlijke en professionele service, zowel voor verkoop als na-verkoop van zowel BMW als MINI voertuigen.

Het voltallige team van de drie vestigingen van BMW De Mey zal samen streven naar innovatie en continuïteit. Als adviseurs in mobiliteit en service, willen zij tegemoetkomen aan de behoeften van elke klant. In Oostende blijven Paul en Annick Verhelst en hun team het vertrouwde aanspreekpunt voor de klanten. Hun ervaring en expertise zullen bijdragen aan het succes van BMW De Mey in de regio.

"Ons doel is om onze klanten verder te ontzorgen en te laten genieten van een familiale en professionele service, gedreven door onze passie voor mobiliteit,"