Hyundai Motor Group werft start-ups aan voor 2024 ZER01NE Accelerator First Half Open Call

woensdag, 28 februari 2024 17:10
Hyundai Motor Group werft start-ups aan voor 2024 ZER01NE Accelerator First Half Open Call

Hyundai Motor Group (de Groep) heeft zijn '2024 first-half ZER01NE Accelerator program' aangekondigd, een open innovatieplatform om gemakkelijker samen te werken met start-ups aan verschillende projecten. Dit programma wil waardevolle start-ups ontdekken en de mogelijkheden voor een strategisch gebruik van hun innovatieve technologieën verkennen.

Start-ups kunnen zich inschrijven voor een van de zeven wereldwijde projecten van de interne teams van de Groep in drie hoofdthema's: twee Software-Defined Vehicle-projecten (SDV), twee Smart Factory-projecten en drie ESG-projecten (Environmental·Social·Governance). Elke start-up mag zich voor slechts één specifiek project inschrijven.

De organisaties van de Groep die verantwoordelijk zijn voor de technologische ontwikkelingen zijn rechtstreeks betrokken bij het beoordelen en rekruteren van de kandidaten voor elk project. Alleen geregistreerde vennootschappen komen in aanmerking en kunnen hun voorstel tussen 19 februari en 10 maart indienen op de officiële aanvraagwebsite. De resultaten worden in april bekendgemaakt.

De geselecteerde start-ups krijgen een projectontwikkelingsbudget en kunnen worden geëvalueerd voor aandeelinvesteringen.

Sinds de groep in 2018 de ZER01NE Accelerator introduceerde, hebben 150 teams van elf filialen van de Groep en 177 start-ups samengewerkt aan 128 projecten. Hierdoor ontvingen 96 start-ups met succes aandeelinvesteringen van de Groep.

Vorig jaar werden drie wereldwijde start-ups geselecteerd die op dit moment bezig zijn met samenwerkingsprojecten gericht op lithiumbatterijen, besturing op afstand en 3D-printoplossingen met 'cold-spray'-metaal.

Meer informatie over de ZER01NE Accelerator is te vinden op de officiële website van het programma.

Getagged onder:
hyundai
Laatst aangepast op donderdag, 29 februari 2024 17:13

Gerelateerde items (op tag)

Europa's favoriet krijgt facelift

27 maart 2024 - Sinds zijn debuut in 2004 heeft de Hyundai Tucson de harten van Europese automobilisten veroverd en is hij uitgegroeid tot een bestseller en een fanfavoriet op het hele continent. Alleen al in 2023 werden er 158.056 exemplaren van de compacte SUV geregistreerd in Europa, wat een opmerkelijke verkoopstijging betekent ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ontdek de Hyundai Stockdeals bij De Laet Boom!

Op zoek naar de perfecte rit? Zoek niet verder! Hyundai biedt nu onmiddellijk beschikbare stockdeals met onweerstaanbare kortingen. Maak je klaar om in stijl te rijden met de nieuwste modellen die klaar staan om de weg op te gaan!

Hyundai IONIQ 5 met verbeterde functies en nieuw N Line-model

SEOUL, 4 maart 2024 - Hyundai Motor Company kondigde vandaag de aanstaande release aan van een verbeterde IONIQ 5 en nieuwe IONIQ 5 N Line voor zijn bekroond gamma elektrische voertuigen (EV) die productverbeteringen, innovatieve functies en designupgrades bieden.