Nissan komt met volledige EV-gamma in aanmerking voor Vlaamse overheidspremie

vrijdag, 01 maart 2024 16:39
Nissan komt met volledige EV-gamma in aanmerking voor Vlaamse overheidspremie

Ook de iconische elektrische crossover Nissan Ariya komt vanaf nu in aanmerking voor de Vlaamse premie voor elektrische wagens. Dit maakt dat iedereen een elektrische wagen naar zijn gading zal vinden in het Nissan gamma en dit aan zeer competitieve prijzen.

Al sinds de introductie in de zomer van 2022 is er veel belangstelling voor de Nissan Ariya. Het tijdloze ontwerp met Japanse touch en efficiënte aerodynamica springen meteen in het oog. Klanten zijn ook zeer te spreken over de luxueuze afwerking, de zee aan ruimte in de wagen en de veelzijdige kofferbak. De intuïtieve, betrouwbare en ontspannende rijervaring ondersteund door een veilige en slimme uitrusting garanderen een sensationele volledig elektrische beleving.

Een EV-gamma met voor ieder wat wils
Nissan heeft met de Ariya, LEAF en Townstar Combi een EV-gamma in huis waar iedereen een model naar zijn gading kan vinden. Deze modellen komen vanaf nu allemaal in aanmerking voor de Vlaamse premie voor elektrische wagens voor particulieren.

De elektrische crossover Nissan Ariya combineert design en technologie en garandeert een veilig gevoel tijdens elke rit. Deze totaalbeleving wordt vanaf nu aangeboden aan een zeer competitieve prijs. De Nissan Ariya Engage 63 kWh , is dankzij een voorwaardelijke stockpremie van €6.850, een extra korting van €1.500 en salonkorting van €1000 tijdelijk verkrijgbaar voor €39.950 in plaats van €49.300 (inclusief BTW en parellak).

De Nissan LEAF staat al meer dan 10 jaar garant voor een feilloze elektrische rijervaring. Deze familiewagen met knappe looks en geavanceerde technologie is nu verkrijgbaar aan een absolute stuntprijs. De Nissan LEAF N-Connecta 39 kWh wordt nu tijdelijk met een korting van €8.000 en salonkorting van €2.000 aangeboden aan €30.300 in plaats van €40.300 (inclusief BTW).

Voor families die op zoek zijn naar veel ruimte maar die niet willen inboeten aan stijl en comfort heeft Nissan de Townstar Combi EV in huis. Deze veelzijdige wagen wordt nu aangeboden aan een zeer concurrentiële prijs. De Nissan Townstar Combi Acenta EV is nu dankzij een voorwaardelijke overnamepremie van €1.000, extra korting van €2.000 en een salonkorting van €500 verkrijgbaar aan €38.925 in plaats van €42.425 (inclusief BTW).

"We zijn verheugd dat we ons volledige EV-gamma kunnen aanbieden aan zeer competitieve prijzen zodat meer mensen de kans krijgen om te genieten van een volledig elektrische rijervaring. In Vlaanderen komen nu al onze EV-modellen in aanmerking voor de Vlaamse premie voor elektrische wagens en we geloven dat deze nieuwe en zeer concurrentiële prijzen succesvol zullen zijn op de Belgische markt," zegt Rémy Le Gall, Head of Marketing Nissan Benelux.

Getagged onder:
nissan
Laatst aangepast op vrijdag, 01 maart 2024 16:43

Gerelateerde items (op tag)

Scherper design en verbeterd infotainment voor nieuwe Nissan Qashqai

Aartselaar – In het zeer concurrerende crossover-speelveld, waarop de originele Nissan Qashqai de aftrap deed, staat niets lang stil. Sinds de introductie van de derde generatie Qashqai, ruim drie jaar geleden, zijn er meer dan 350.000 exemplaren in Europa verkocht. De Qashqai zet nog steeds de maatstaf. Om toonaangevend te blijven heeft Nissan diverse esthetische aanpassingen doorgevoerd, evenals interessante updates op het gebied van (rij)technologieën.

Vernieuwde Nissan Juke vanaf juni in de showroom, prijzen nu al bekend

Aartselaar – De Nissan Juke is vernieuwd. Interieurwijzigingen zorgen voor nog meer zitcomfort, extra rijassistentietechnologieën zorgen voor meer controle en er zijn nog meer mogelijkheden voor personalisatie. Onder meer de geliefde gele carrosseriekleur keert terug. Er is nog meer goed nieuws: de prijzen blijven ondanks alles ongewijzigd, wat betekent dat de vernieuwde Nissan Juke leverbaar is vanaf € 26.500. De eigenzinnige crossover staat vanaf juni in de showroom bij de Nissan concessiehouders.

Nissans bedrijfsplan The Arc: groei stimuleren, AMIEO-regio elektrificeren

Aartselaar – Nissan vergroot zijn inzet op het gebied van elektrificatie en groei in de markten van de AMIEO-regio – Afrika, Midden-Oosten, India, Europa en Oceanië. Dat doet het op basis van zijn nieuwe wereldwijde bedrijfsplan, The Arc, om meer waarde te genereren en zijn concurrentiepositie te versterken.

Nissan wil in 2024 volop elektrificeren

Nissan, pionier op het gebied van emissievrije mobiliteit met de LEAF, zal vanaf nu focussen op 100 procent elektrische mobiliteit in Europa. Dat staat in de toekomstplannen van de autofabrikant. Er wordt ook 3 miljard pond in de Nissan-fabrieken in het Verenigd Koninkrijk geïnvesteerd.