Project Zero kiest voor Peblar-laadpalen!

dinsdag, 26 maart 2024 13:59
Project Zero kiest voor Peblar-laadpalen!

Bij Project Zero hebben we altijd gestreefd naar duurzame mobiliteitsoplossingen die onze planeet en toekomstige generaties ten goede komen. In onze zoektocht naar de ideale laadinfrastructuurpartner kwamen we al snel tot de conclusie dat Peblar de perfecte match was voor onze visie op groene mobiliteit.

Eén van onze grootste uitdagingen was het vinden van laadoplossingen die niet alleen betrouwbaar waren, maar ook naadloos pasten in ons streven naar een emissievrije mobiliteit. Peblar overtrof onze verwachtingen met hun toewijding aan technologische innovatie, de robuuste constructie van hun laadpalen en de gebruiksvriendelijke ervaring die ze beloofden.

Vanaf het eerste contact met het Peblar-team voelden we een sterke betrokkenheid en passie voor duurzame mobiliteit. De implementatie van de Peblar-laadpalen verliep vlekkeloos en het resultaat was een moderne, efficiënte laadinfrastructuur die niet alleen aan onze huidige behoeften voldeed, maar ook klaar is voor de groei in de toekomst.

Wat ons het meest aansprak, was niet alleen de technologische geavanceerdheid van de Peblar-laadpalen, maar ook de positieve reacties van onze klanten. De naadloze ervaring heeft niet alleen onze infrastructuur gemoderniseerd, maar heeft ook bijgedragen aan het imago van Project Zero als pionier op het gebied van duurzame mobiliteit.

We zijn ervan overtuigd dat de keuze voor Peblar niet alleen een partnerschap vertegenwoordigt, maar een gezamenlijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met Peblar hebben we niet alleen een betrouwbare partner gevonden, maar hebben we ook een partner die de waarden deelt die cruciaal zijn voor onze missie.

Dankzij Peblar hebben we niet alleen een efficiënte laadoplossing geïntegreerd, maar hebben we ook een waardevolle partner aan onze zijde. We kijken vol vertrouwen uit naar een gezamenlijke toekomst waarin groene mobiliteit centraal staat, en we zijn ervan overtuigd dat Peblar de sleutel is tot het verwezenlijken van onze duurzame ambities.

Het model Peblar Business, naast de Peblar Home en Peblar Home Plus, is nu ook in het gamma opgenomen.

www.portal.project-zero.be

Laatst aangepast op donderdag, 28 maart 2024 10:11