Uitnodiging: New MINI Family Weekend @MINI Brugge Store!

maandag, 06 mei 2024 18:57
Uitnodiging: New MINI Family Weekend @MINI Brugge Store!

Beste MINI-fan, Beste MINI-driver,

Het is met veel plezier dat wij u uitnodigen op ons “New MINI Family Weekend”, een evenement in het teken van onze allernieuwste MINI-modellen en vol spannende activiteiten. Dit fantastische weekend zal plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 mei in onze showroom, telkens van 09u00 tot en met 17u00.

Tijdens dit speciale weekend krijgt u de kans om onze nieuwste modellen te ontdekken en te ervaren. Of u nu jong of iets ouder bent, er is voor ieder wat wils. We hebben een scala aan activiteiten gepland, waaronder een springkasteel voor de kleintjes, een omgetoverde MINIgolf voor de hele familie en een variatie aan oude volksspelen.  Daarnaast kunt u ook testritten maken met de nieuwste MINI's en genieten van andere leuke verrassingen. Brengt u graag een familielid, vriend, kennis, buurvrouw of buurman mee, iedereen is welkom!

Wat is er nog meer? Op zowel zaterdag als zondag hebben we tussen 14:00 en 17:00 uur een heerlijke oliebollenkraam voor u klaarstaan. Op zondagochtend, 19/05/2024 om 11:00 uur vertrekt er een rondrit van “MINI Club Vlaanderen”, rechtstreeks vanuit onze showroom, richting Zeeland. Er zijn maar liefst 70 MINI's ingeschreven voor deze rit, die binnen 3 minuten en 58 seconden volgeboekt was. Maar maak je geen zorgen, we hebben nog 15 gratis tickets beschikbaar voor klanten die graag willen meerijden. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze rit, reageer dan snel op deze e-mail. We werken op basis van het principe 'first come, first served'. 

Wilt u graag een testrit maken met één van onze modellen? Geen probleem! Via onderstaande link kunt u een testrit naar keuze inplannen.

BOEK HIER UW TESTRIT

We kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen tijdens ons “New MINI Family Weekend” op 18 of 19 mei. Het belooft een onvergetelijk evenement te worden, en we hopen u daar te zien!