EVChargeking lanceert de ideale oplossing voor het opladen van elektrische bedrijfsvoertuigen!

woensdag, 22 mei 2024 13:00
EVChargeking lanceert de ideale oplossing voor het opladen van elektrische bedrijfsvoertuigen!

Met de multifunctionele ETAPpro pakt EVChargeking uit met een gamechanger op het vlak van laadoplossingen voor firmawagens, maar ook voor de particuliere markt is dit vooruitstrevend toestel de evidente keuze.

Wat meteen opvalt aan de ETAPpro is dat het toestel zowel vast als mobiel kan gebruikt worden, wat unieke voordelen biedt naar gebruiksgemak, flexibiliteit en service. Als je een vast laadpunt vergelijkt met een desktop, dan biedt EVChargeking de laptop van de laadstations aan. Thuis kan je de lader in zijn docking station schuiven en vergrendelen, en dan ziet hij eruit als een gewoon vast laadpunt. Maar klik je hem uit het docking station, dan wordt de ETAPpro een mobiele lader die je met behulp van verschillende adapterkabels op alle gangbare stopcontacten kan aansluiten. Op deze manier blijft de lader zelf steeds eigendom van de werkgever.

Maar gewoon is hij zeker niet, integendeel. Alle nodige technologie is aan boord om voor lange tijd de meest uitdagende functionaliteiten te kunnen aanbieden, die bovendien via automatische updates worden doorgestuurd. Zo kan de ETAPpro nu al load balancen, load sharen, peak shaven, zonneladen, GPS positioneren en beschikt hij over RFID, WiFi, PLC, 4G, eSim en nog veel meer.

De bijhorende app voor iOS en Android laat je toe om altijd en overal verbinding te maken en controle uit te voeren over je lader.
Voor de immer belangrijker wordende Energy Management Systemen en het inspelen op de onbalansmarkt is de ETAPpro voorzien van ModBus of API communicatie om de lader rechtstreeks aan te sturen zonder vertragingen.

Voor de communicatie met de digitale meter werd een eigen uitleesmodule (MTAP) ontwikkeld, en voor de analoge meters is een uitlezing van de stromen ontwikkeld met stroomklemmen (CTAP).

Door het feit dat de ETAPpro op eenvoudige wijze vast EN mobiel kan gebruikt worden is de lader voor elektrische rijders ook meteen gebruiksklaar en door de eigen portal met gegevensexport of via CPO platformen onmiddellijk financieel verrekenbaar.
Bovendien is dit ook de ideale oplossing voor gezinnen waar 2 kostverdieners elektrisch rijden voor verschillende werkgevers, door het feit dat het toestel kan omgaan met meerdere CPO platformen tegelijkertijd.

EVChargeking garandeert als enige producent een “Swap Service” waarbij voor een defect toestel binnen de 24 uur een vervanging wordt verstuurd. De gebruiker kan meteen en transparant van alle services gebruik blijven maken na de omwisseling van het toestel.

Daarenboven biedt EVChargeking een levenslange garantie +SIM gebruik aan voor een luttele €4,50 per maand!

Het is ook belangrijk te onderstrepen dat de ETAPpro een op en top Belgisch product is! Hier in België ontworpen, ontwikkeld EN geproduceerd, gesteund door onder meer Virya (Colruyt Group).

ETAPpro: Proudly Made in Belgium!
https://etap.pro

Laatst aangepast op woensdag, 22 mei 2024 13:02