Autodis is exclusieve dealer van OMODA en JAECOO in Luxemburg

maandag, 17 juni 2024 12:43
Autodis is exclusieve dealer van OMODA en JAECOO in Luxemburg

Esch/Alzette, 17 juni 2024 – Autodis, een toonaangevend Luxemburgse verdeler met een specialisatie in Aziatische automerken en motorfietsen, kondigt met trots zijn nieuwe samenwerking aan met de merken OMODA en JAECOO van de Chinese autogigant Chery. De introductie van deze merken in het Groothertogdom Luxemburg is een volgende stap in de expansie van Chery in de Benelux.

Autodis maakt deel uit van de Graas-groep, die werd opgericht in 1926 en geleid wordt door de derde generatie van de stichtende familie. Met vestigingen in Esch/Alzette en Mersch is Autodis een gevestigde waarde in de Luxemburgse autowereld, bekend om zijn specialisatie in Aziatische automerken en motorfietsen. Het bedrijf heeft zijn succes als beste Hyundai-dealer in Europa gedurende zeventien opeenvolgende jaren bewezen en zet nu deze traditie verder met de Luxemburgse lancering van de twee Chery-merken OMODA en JAECOO.

"We zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan met OMODA en JAECOO, die de toekomst van Aziatische premiumwagens in Luxemburg vertegenwoordigen", vertelt Marc Graas, CEO van Autodis. "Door met deze merken samen te werken, zijn we klaar om de normen voor luxewagens te herdefiniëren en deze toegankelijk te maken voor onze klanten.”

Benelux-expansie
Chery wil zich verankeren in de Benelux met een focus op veiligheid, duurzaamheid en modern design. Fysieke aanwezigheid is daarbij een belangrijke factor, en de samenwerking met Autodis maakt dit mogelijk in Luxemburg. Taylor Zhang, Country Director België en Luxemburg van Chery, benadrukt het belang van betrouwbare lokale partnerschappen voor een uitmuntende service na verkoop en klantenbescherming.

“Door ons te richten op kwalitatieve voertuigen, snelle leveringen en een uitstekende service, willen we onze Europese aanwezigheid op een duurzame manier versterken. We willen dichtbij onze klanten zijn, wat het organiseren van testritten eenvoudig maakt en een vlotte service na verkoop garandeert.”
Innovatieve garantie en geavanceerde technologieën

Zowel OMODA als JAECOO bieden een garantie van zeven jaar of 150.000 kilometer, met een verlengde garantie van acht jaar op de batterij van de elektrische modellen. Chery prioritiseert veiligheid en comfort door de integratie van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), waaronder volledige cruise control, dodehoekdetectie, noodremming en verkeersbordherkenning (TSR). Deze systemen verbeteren het rijcomfort en verminderen het risico op ongevallen, waardoor een comfortabele en veilige rijervaring wordt gegarandeerd. Alle voertuigen bieden geavanceerde functies die de norm verhogen voor connectiviteit, gemak, comfort en stijl.

Laatst aangepast op maandag, 17 juni 2024 12:48